Aparat de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C, 18000 BTU – pareri si review

Un aparat de aer conditionat este mai mult decat eficient intr-o casa, garsoniera, birou sau apartament. Vara, raceste aerul in casa, iarna, incalzeste atmosfera asa incat utilizatorii sa se poata simti in siguranta. Nici sanatatea nu are de suferit, contrar credintelor din popor. Modelul de aparat de aer conditionat Daikin cu o capacitate de 18000 BTU se dovedeste a fi extrem de eficient si benefic in orice familie!

Avantajele folosirii aparatului de aer conditionat Daikin

Fara prea multe prezentari, compania Daikin se numara printre liderii mondiali in domeniul realizarii si comercializarii de aparate de climatizare. Cu cat sunt mai performante, cu atat mai bine si caracteristicile arata ca o astfel de investitie nu poate aduce decat beneficii oamenilor care pun mare pret pe confort.

Cu alte cuvinte, aparatul de climatizare Daikin are o capacitate de 18.000 BTU, destul de ridicata pentru cerintele oamenilor care au nevoie de un asemenea produs pentru casa, are un filtru de purificare a aerului din apatit de titan fotocatalitic, ce asigura un aer curat, proaspat, purificat si numeroase alte caracteristici avantajoase.

Spre exemplu, acelasi produs poate merge de minune pe modul confort, modul putere si utilizatorii pot alege chiar functionarea silentioasa a unitatii interioare. Programatorul de 24 de ore este extrem de eficient, iar clasa energetica A+ asigura un consum relativ mic de energie electrica.

Garantia este destul de mare, insa la fel este si pretul. Pentru multi potentiali cumparatori, pretul este un dezavantaj, insa toate celelalte avantaje pot face pe oricine sa se razgandeasca. Asadar, functionarea silentioasa a unitatii interioare si designul placut sunt alte caracteristici interesante. Acestora li se adauga baleierea verticala automata, care permite o distribuire uniforma a temperaturii in interiorul camerei.

Pe de alta parte, se poate stabili si modul somn confortabil si se pot selecta pana la 3 trepte de viteza a ventilatorului. Aparatul merge si pe program uscat, pentru a reduce umiditatea temperaturii camerei, iar telecomanda cu infrarosu are rolul de a porni, de a opri sau de a regla de la distanta unitatea. Isi poate face chiar si auto-diagnoza sau poate reporni automat de la aceleasi setari, dupa o pana de curent.

Se poate spune ca aparatul de aer conditionat Daikin este alegerea perfecta pentru familiile care stiu in ce echipamente sa investeasca!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here