Aparat de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C Inverter 18000 BTU – pareri si review

Gasirea unui aparat de aer conditionat este o adevarata provocare in ziua de azi cand oamenii sunt din ce in ce mai interesati sa obtina propriul confort, sa asigure familiei o atmosfera cat mai placuta acasa, din toate punctele de vedere. De aceea, modelul de aparat de aer conditionat Daikin este o alegere potrivita!

Puncte forte aparat de aer conditionat Daikin

Desi romanii sunt cam in urma cu noutatile, aparatele de aer conditionat Daikin sunt noul trend in materie de echipamente de incalzire/ racire. Acestea sunt performante, incalzesc si racesc bine, protejand totodata mediul inconjurator si sanatata utlizatorilor. Consumul de energie este scazut gratie clasei energetice in care sunt incluse aceste modele.

Echipamentele se instaleaza pe perete, nu sunt atat de vizibile si de grosolane ca alte unitati si cu siguranta nu sunt la fel de galagioase. De fapt, silentiozitatea este un atu in ceea ce priveste aceste modele de aparate de aer conditionat, precum si eficienta ridicata.

Pretul lor insa nu este la fel de avantajos. Poate fi comparat cu un electrocasnic mare de lux, sau chiar cu un autoturism la mana a doua. De aceea, unii dintre romani vor considera investitia inoportuna. Cei care nu vor sa dea gres cu alegerea facuta se vor convinge de calitatea lucrului bine facut.

Acest model are filtre ce purifica aerul de mirosuri urate si de virusi, de bacterii si de mucegai. Aerul curat este cel pe care utilizatorii il vor respira, iar totul se va petrece cu ajutorul telecomenzii. Panoul este plat iar functiile aparatului moderne, iar aceasta combinatie perfecta creeaza un mediu ambiant placut la cele mai bune costuri.

In plus, poate fi programat dispozitivul vreme de 24 de ore si poate fi setat pentru a porni racirea ori incalzirea oricand, in timp de 24 de ore. Suprafata acoperita este de pana la 50 de metri patrati, capacitatea este de 18.000 BTU si nivelul de zgomot este mic, pana la 44 decibeli. Acest model de aparat nu vine cu kitul de instalare inclus si nici nu dispune de tehnologie Wi Fi, insa are alte avantaje care compenseaza.

In plus, se foloseste agentul de racire R-410 A, care este benefic organismului uman si nu este deloc periculos pentru mediul inconjurator. Per total, acesta este dispozitivul de care multi au nevoie in casa si in viata lor!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here