Aparat de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C Inverter 18000 BTU – pareri si review

Unele dintre cele mai bune aparate de aer conditionat sunt cele de la Daikin. Toate produsele sunt concepute in asa fel incat sa protejeze mediul inconjurator si sa poata fi folosite pe toata perioada anului. In plus, fiabilitatea si calitatea acestora sunt principalele calitati care le recomanda. De asemenea, sunt foarte usor de instalat si au un design care se integreaza perfecta in orice camera indiferent de stilul in care este decorata.

Unul dintre cele mai bine vandute modele este aparatul de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C Inverter 18000 BTU.

Avantaje Daikin FTXB50C-RXB50C Inverter 18000 BTU
Acesta reuseste sa ofere confortul de care fiecare familie are nevoie. Este usor de utilizat fiind perfect pentru o locuinta destul de spatioasa, avand suprafata acoperita de 50m2.

Este dotat cu filtre care elimina bacteriile, praful si mucegaiul, ceea ce asigura un aer proaspat in casa indiferent de ora. Este ideal pentru familiile cu copii, dar si cu persoane varstnice. Acestia sunt mai predispusi la alergii si la aparitia problemelor respiratorii, asa ca aparatul de fata este ideal.

Se incadreaza in clasa energetica A+ ceea ce inseamna ca este realizat in conformitate cu standardele europene de siguranta. Asigura si un consum redus de energie electrica, fapt care reprezinta un mare avantaj tinand cont ca, pe perioada verii este folosit in mod intens.

Functia Programator 24 ore
este perfecta pentru cei care au un program aglomerat si care vor sa aiba parte cand ajung acasa de o intampinare racoroasa. Aparatul poate fi setat sa porneasca la ora stabilita in decurs de 24 de ore. Astfel inainte de a pleca la serviciu, utilizatorul poate programa aparatul de aer conditionat sa isi inceapa activitatea cu 1-2 ore inainte de a ajunge acasa.

De asemenea, vine insotit de o telecomanda cu infrarosu care permite activarea sa de la distanta. Este foarte usor de utilizat avand un afisaj electronic, dar si butoane pentru fiecare functie in parte.

Dezavantaje Daikin FTXB50C-RXB50C Inverter 18000 BTU
Singurul dezavantaj il constituie pretul destul de ridicat care poate sa puna unele probleme viitori cumparatori. Este mai mult decat evident ca nu este un produs de duzina motiv pentru care se vinde mai scump fata de alte modele de pe piata.

Pentru cei care vor sa aiba parte de un aparat performat care sa le usureze viata, aparatul de aer conditionat Daikin FTXB50C-RXB50C Inverter 18000 BTU reprezinta alegerea perfecta.

Vezi detalii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here