Aparat de aer conditionat Daikin FTXS25K-RXS25L – pareri si review

Cele mai importante echipamente pe care trebuie ca oamenii sa le aiba in casa pe timp de vara sunt frigiderul si aparatul de aer conditionat, pe langa celelalte aparate electrocasnice care asigura un grad maxim de confort. Insa aparatul de aer conditionat chiar nu trebuie sa lipseasca din casele oamenilor care au pretentia de a se racori in cel mai sigur si sanatos mod, chiar acasa. Modelul Daikin cu o capacitate de 9000 BTU este excelent pentru o familie mica sau medie.

Avantaje aparat de aer conditionat Daikin

Cei mai multi oameni nu stiu cum se pot investi banii in produse bune, astfel incat sa nu se lase pacaliti de unii comercianti care cauta cu orice pret sa vanda produse care nu sunt tocmai in conformitate cu cerintele si exigentele utilizatorilor.

Aparatul de climatizare Daikin are o capacitate de 9000 BTU
, ceea ce inseamna ca este suficient pentru nevoile unei familii, ideal pentru uz rezidential, cu numeroase functii, nu numai cea de incalzire si racire, ci si de ventilare si dezumidificare.

Designul este excelent, aparatul putand fi inclus in orice camera, indiferent de stilul de amenajare ales. De asemenea, sanatatea utilizatorilor este pusa pe primul plan, astfel incat acest aparat nu provoaca dureri de cap, senzatia de picioare reci, ci asigura un confort adaptat nevoilor utilizatorilor pe parcursul intregii zile. Unitatea este silentioasa, astfel incat somnul va fi lin si visele placute, orele de studiu mult mai linistite si mai productive si atmosfera termica din casa la superlativ!

Are un design modern si functioneaza discret, are un nivel al presiunii sonore de pana la 19 decibeli, se poate instala in dormitoare sau chiar in zone cu dimensiuni mari si forme neregulate. Mai mult decat atat, produsul trimite un jet de aer cald sau rece in colturile spatiilor largi pentru a le acoperi asa cum se cuvine, are un controler online optional si acopera suprafete de pana la 20 de metri patrati.

Din pacate, pretul este mult prea ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand, care ar putea chiar sa treaca cu vederea acest produs dupa ce vad cat costa.

Per total, aceasta este cea mai buna alegere a familiilor cu un venit peste medie, care isi doresc un produs eficient si de o performanta maxima pentru a face fata cu brio temperaturilor ridicate, dar si celor scazute, in diferite perioade ale anului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here