Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W, Inverter, 12000 BTU – pareri si review

Acum este perioada ideala pentru achizitionarea unor aparate de aer conditionat. Oferele de pe piata sunt multiple, iar pretul lor este unul accesibil. Tinand cont ca vara inca nu a sosit, se pot cumpara astfel de produse cu sume rezonabile care insa vor cunoaste cresteri semnificative in timpul lunilor de vara. Asa ca pentru a fi pregatita in fata valului de caldura care se anunta in urmatoarele luni, orice familie trebuie sa isi achizitioneze un aparat de aer conditionat. Doar asa va putea face fata cu brio caniculei, dar si a disconfortului termic foarte ridicat.

Electrolux a lansat o noua gama de aparte de aer conditionat care se adreseaza unui public foarte larg. In functie de capacitate si de putere, exista aparate potrivite pentru un apartament, iar altele sunt destinate unor spatii mult mai mari si mult mai generoase.

De exemplu, aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W, Inverter, 12000 BTU poate acoperi o suprafata de pana la 30 m2 ceea ce inseamna ca este perfect pentru o locuinta mai micuta cu o suprafata locuibila de 50 m2. Intr-o asemenea locuinta, aparatul poate sa dea randament si sa asigure o atmosfera placuta.

Este important de precizat faptul ca dispune de filtre anti – praf ceea ce inseamna ca aerul este unul proaspat si sanatos. Nimeni nu isi doreste sa locuiasca intr-o casa unde aerul respirabil este sufocant. Aceasta situatie poate duce la aparitia alergiilor sau a astmului. Copiii sunt cei mai predispusi unor astfel de boli, asa ca aparatul de aer conditionat are grija de sanatatea tuturor membriilor familiei.

Dispune de functia Auto –Restart care ii permite sa isi reia activitatea de unde a ramas in eventualitatea unei intreruperi de energie electrica. In cazul modelelor simple, proprietarii trebuie sa seteze din nou temparatura in functie de preferinte, ceea ce se poate dovedi o sarcina dificila, mai ales daca aceasta situatie se constata in timpul noptii.

Functia Sleep/Night Mood este si ea prezenta si permite un consum redus de energie. Atunci cand aparatul nu este folosit o perioada mai indelungata de timp, acesta intra in stare de standby pentru a economisi si pentru a nu incarca inutil factura de lumina.

Aparatul de aer conditionat face parte din clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca este realizat in conformitate cu standardele europene de excelenta in domeniu. De asemenea, consuma mult mai putin in comparatie cu alte aparate similare.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W, Inverter, 12000 BTU este alegerea perfecta si este o investitie care isi merita banii. Toata cheltuiala se va amortiza, insa in decursul anilor.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here