Aparat de aer conditionat Fujitsu ASYG12LMCA-AOYG12LMCA 12000 BTU – pareri si review

Cand caldura devine insuportabila, cand aerul devine irespirabil, cand ritmul inimii o ia razna, atunci trebuie facut ceva! Trebuie achizitionat un aparat de aer conditionat performant, care sa functioneze la capacitate maxima! Acest aparat poate fi chiar marca Fujitsu, recunoscuta in toata lumea pentru performanta si calitatea produselor oferite.

Puncte forte ale aparatului de aer conditionat Fujitsu

O prima privire asupra pretului nu prea convinge potentialii cumparatori sa il achizitioneze. Ce-i drept, acest produs este un pic peste puterile romanului de rand de cumparare, insa nimic nu este imposibil. Un imprumut poate rezolva cu siguranta multe lucruri.

Aparatul de aer conditionat Fujitsu
are un schimbator de caldura foarte eficient, asigura un debit de aer mai bun, o incalzire puternica a podelei si un debit de aer orizontal, perfect pentru a nu provoca probleme celor din incapere. Cu alte cuvinte, acest aparat sufla aer cald pe jos si aer rece pe sus, pentru ca asa este mai simplu si mai confortabil pentru toata lumea.

Functionarea este extrem de eficienta, este un echipament ce merge la debit maxim si are o viteza a compresorului maxima vreme de 20 de minute, iar confortul camerei este instalat rapid gratie functiei de racire si incalzire rapida.

Aparatul opereaza pe mod caldura la 10 grade Celsius, pentru ca incaperile sa nu devina foarte reci atunci cand nu sunt ocupate. Cat despre nivelul de zgomot, acesta nu este deloc foarte mare, iar silentiozitatea este unul din punctele forte ale acestui aparat. Modul de zgomot redus se poate stabili cu telecomanda Wireless, cu pana la 3 decibeli, mai ales daca cineva doarme sau invata.

Utilizatorii au posibilitatea de a seta foarte usor si programatorul pe 24 de ore si trebuie tinut cont de faptul ca dispozitivul destinat uzului rezidential incalzeste si raceste pana la 35 de metri patrati. Functioneaza pe functia de racire, ventilatie, dezumidificare, incalzire, insa nu dispune, din pacate, de tehnologia Wi Fi, cu care ar fi putut fi controlat mult mai bine chiar si de pe telefonul mobil smart sau de pe tableta.

Investitia in aparatul de aer conditionat Fujitsu este ideala pentru orice familie unde exista nevoia de a schimba putin atmosfera atat in anotimpul cald cat si in anotimpul rece, fie ca exista sau nu copii mici, animale de companie, batrani sau bolnavi in ingrijire. Acest aparat nu pune niciun fel de probleme de sanatate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here