Aparat de aer conditionat Gree GWH09QB-K3DNB8C – pareri si review

De vreme ce se pune din ce in ce mai mult accent pe confortul fizic si psihic resimtite la nivelul organismului uman, firmele producatoare de aparate de aer conditionat sunt din ce in ce mai solicitate. Tot mai multi oameni vor sa se intoarca acasa dupa o zi grea la locul de munca in conditii de temperatura ideale si de aceea aleg sa isi monteze asemenea dispozitive eficiente.

Un aparat de aer conditionat la un pret accesibil cu o eficienta maxima.

Intr-o lume in care oamenii sunt din ce in ce mai preocupati sa asigure celor dragi conditii decente de trai, aparatele de aer conditionat sunt indispensabile! Si acest model este potrivit utilizatorilor casnici, gratie eficientei sporite si clasei energetice A++ in regim de racire si A+ in regim de incalzire care asigura un consum redus de energie si facturi mai mici.

De asemenea, atunci cand acest echipament incalzeste, se activeaza functia de protectie impotriva aerului rece, iar procesul de dezghetare traditional porneste o data la 50 de minute, timp de 10 minute.

O alta caracteristica putin spus interesanta este filtrul Catechin de care dispune, ce poate elimina 95% din alergenii ce provoaca probleme de sanatate si functia de Auto Restart, ce permite aparatului sa reporneasca in situatia in care este realimentat cu energie electrica dupa ce a avut loc o pana de curent.

Functia Timer este ideala pentru utilizatorii care vor sa seteze o ora la care dispozitivul sa porneasca in mod automat sau sa se opreasca. Aparatul se monteaza in perete, este usor de utilizat si acopera o suprafata de pana la 25 de metri patrati cu succes.

Alte functii speciale sunt, pe langa Auto Restart, si Turbo Super Silent, Power Save, telecomanda auto si Dezghetarea inteligenta.

Din punct de vedere al raportului calitate-pret, acest dispozitiv este foarte bun, puternic, iar display-ul ascuns in capac nu poate fi decat o surpriza placuta pentru utilizatori.

Ceea ce nu este un mare plus in cazul acestui produs este faptul ca nu asigura o dezumidificare a aerului la cele mai inalte standarde, capacitatea fiind de doar 0.8 l/h, in rest toate caracteristicile il recomanda potentialilor cumparatori pentru achizitionare, chiar si nivelul de zgomot care este suportabil, chiar si in perioadele de odihna.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here