Aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A, 240000 BTU – pareri si review

Nu exista un aparat de aer conditionat standard, care sa multumeasca fiecare familie in parte. Unele locuinte au incaperi mai mici si nu este nevoie de un aparat de climatizare foarte puternic, cu o putere de acoperire mare, iar altele au incaperi foarte mari si aici asemenea echipamente posibil sa nu faca fata cerintelor. De aceea trebuie consultat un specialist in domeniu sau macar un minim de cunostinte, inainte de a alege un aparat de aer conditionat bun, eficient, potrivit. Modelul Gree cu o capacitate de 24000 BTU este ideal pentru familiile cu pretentii si care au nevoie de maxim de confort in locuintele lor cu incaperi mari.

Puncte forte aparat de climatizare Gree 24 000 BTU

Este un produs care se foloseste pentru casa, un produs tip consola, ce se monteaza foarte usor pe perete si acopera suprafete mari, chiar de 70 de metri patrati. Are o capacitate generala destul de ridicata si este inclus in clasa de eficienta energetica A++, cu un compresor nou, tip inverter, Daikin.

Nivelul de zgomot nu este foarte ridicat,, ceea ce inseamna ca este un aparat silentios si merge foarte bine pe dezumidifiare, incalzire, racire si ventilatie. Isi face auto-diagnoza, isi da singur restart de la ultimele functii prestabilite, dupa o pana de curent si merge chiar si pe modul sleep, pentru momentele in care membrii familiei vor sa se linisteasca, sa studieze sau sa doarma.

Functia Turbo este potrivita pentru situatiile in care utilizatorii vor ca incaperile sa fie mai repede racite, iar timerul permite o programare a pornirilor si opririlor aparatului in decurs de 24 de ore.

De asemenea, trebuie mentionat filtrul Catechin, care elimina agentii alergeni, dar si microbii, praful si mucegaiul. Are un display LED modern si beneficiaza chiar si de protectie impotriva aerului rece la incalzire.

Din pacate, acest produs nu are inclus kitul de instalare si are un pret destul de mare pentru posibilitatile oamenilor de rand cu un salariu minim sau mediu. Dar per total, este o investitie buna pentru viitor, un aparat de climatizare care face fata tuturor intemperiilor vremii si care ofera un randament foarte bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here