Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH12QB-K3DNB8D Inverter 12000 BTU – review

Unul din cei mai mari producatori mondiali de aparate de climatizare, Gree LOMO din China, Zhuhai, este cunoscut pe piata internationala de foarte multi ani datorita milioanelor de aparate pe care le ofera utilizatorilor din toata lumea. Peste 27 de milioane de aparate de aer conditionat rezidentiale si peste 2 milioane de aparate de aer conditionat comerciale anual sunt puse spre vanzare. Gree Lomo produce, de asemenea, toate partile componente si este singura marca din China, ce este clasata ca si brand mondial.

Desi produsele care provin din China sunt din ce in ce mai putin credibile si oamenii prefera sa faca investitii ferme in echipamentele mai cunoscute la nivel mondial, chinezii nu se lasa mai prejos si fabrica in continuare produse eficiente. Unul din aceste produse este aparatul de aer conditionat Gree Lomo, cu o capacitate de 12 000 BTU! Acesta are toate caracteristicile necesare pentru ca potentialii cumparatori sa ia o decizie potrivita pentru viitorul lor.

Avantaje aparat de climatizare Gree Lomo 12 000 BTU

Modelul de aparat de climatizare este perfect pentru utilizare rezidentiala, dar si pentru hoteluri, vile, pensiuni si alte afaceri de acest gen. Confera eleganta si o performanta de invidiat incaperilor si o eficienta sporita atat in incalzirea cat si in racirea aerului. Compresorul tip inverter reduce consumul de energie si sustine standardele de inalta performanta.

Se poate trai confortabil si in acelasi timp se pot reduce facturile de utilitati si impactul asupra mediului. Aparatul de climatizare Gree Lomo se incadreaza perfect in viata consumatorilor,, fiind silentios si confortabil, avand un stabilizator de tensiune si o calitate excelenta, performante superioare, dar si incalzire si racire rapida, gratie functiei UHF flux Weakening control!

Functioneaza cu doar un watt in standby, are protectie impotriva aerului rece cand echipamentul merge pe incalzire si isi poate face auto-diagnosticare, dar si auto-curatarea. Filtrul Catechin asigura o imbunatatire a calitatii aerului prin eliminarea mirosurilor neplacute si a alergenilor. Functioneaza chiar si la – 15 grade Celsius, si, daca se poate face abstractie de unele dezavantaje cum ar fi lipsa tehnologiei Wi fi la un pret atat de ridicat, aceasta este o investitie cat se poate de avantajoasa, din toate punctele de vedere.

Cumparatorii sunt invitati de catre firma producatoare sa faca o investitie foarte avantajoasa si sa isi cumpere aparat de aer conditionat Gree Lomo!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here