Aparat de aer conditionat Gree Lomo GWH18QD-K3DNB8C – pareri si review

Cu greu se decid romanii ca a venit timpul sa investeasca si in altfel de aparatura electrocasnica, precum aparate de aer conditionat. Cum verile sunt tot mai calduroase si oamenilor le este din ce in ce mai greu sa suporte amiezile toride si noptile sufocante, aceste dispozitive ocupa, incet-incet, tot mai multe spatii rezidentiale!

Cum isi dovedeste aparatul de aer conditionat Gree Lomo eficienta?

Prin punctele sale forte, desigur! Acestea reprezinta principalele criterii dupa care se ghideaza oamenii in momentul in care fac cumparaturi. In primul rand, firma este una de top si se situeaza in lista celor mai mari producatori mondiali de aparate de aer condtionat.

Modelul acesta de aparat de aer conditionat este minunat indeosebi pentru spatii rezidentiale si nu numai pentru case, ci si pentru hoteluri, vile, pensiuni, si lista poate continua. Aspectul sau elegant contribuie la infrumusetarea incaperii, iar eficienta sporita la incalzirea sau racirea eficienta a aerului.

Un asemenea dispozitiv nu poate fi decat ideal pentru persoanele care cauta un asemenea produs cu un nivel redus de zgomot, silentios si foarte confortabil, cu agent frigorific ecologic si mai mult cu un control precis si o functionare neintrerupta si eficienta.

Stabilizatorul de tensiune contribuie la diminuarea semnificativa a defectiunilor datorate acestui tip de fluctuatii, chiar si atunci cand vorbim de o racire rapida sau chiar de necesitatea unei incalziri aproape imediate.

Clasa energetica in care este incadrat dispozitivul asigura un consum redus de energie si deci o valoare acceptabila a facturii, in vreme ce impactul asupra mediului este minim. Apararatul de aer conditionat porneste chiar si la tensiune redusa si functioneaza la temperaturi de pana la -15 grade Celsius, beneficiind de protectie la aer rece.

Functionarea silentioasa si eficienta maxima impreuna cu designul inovativ sunt doar cateva din motivele pentru care acest model este atat de bine vandut.

Singurul lucru mai putin avantajos este pretul. Chiar daca racirea si incalzirea sunt rapide si functioneaza foarte bine chiar si in incaperi mai mari de 50 mp eficienta AAA, investitia financiara initiala foarte mare este ceea ce impiedica multi potentiali cumparatori sa faca acest pas si sa isi doteze locuinta cu un aparat atat de performant si de bine vandut in strainatate.

Vezi mai multe informatii pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here