Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter – pareri si review

Vrei sa ai parte de tot confortul din lume la tine acasa? Iti doresti un aparat care sa te racoreasca vara si sa te incalzeasca iarna? Alege un aparat de aer conditionat si te vei bucura de toate beneficiile sale. In plus, pretul de achizitie variaza in functie de model, asa ca exista variante pentru fiecare buzunar.

O alegere inspirata o reprezinta aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter 12000 BTU. Avantajele acestui aparat de aer conditionat constau in urmatoarele aspecte:

Din punct de vedere al designului este un aparat modern care se poate integra cu usurinta in orice locuinta. Are un aspect compact si simplu putand fi camuflat simplu in orice loc al casei in functie de preferinte.

Modelul HAC-12CWF-H are capacitatea de raci sau incalzi o incapere de dimensiuni mari in doar cateva minute, ceea ce inseamna ca va fi foarte simplu sa creezi o atmosfera placuta in sanul familiei cu ajutorul sau.

Mai mult decat atat, dispune de functia Auto-restart atat de utila in cazul penelor de curent. Spre deosebire de alte modele de pe piata, acest aparat reporneste singur atunci cand problemele sunt remediate si isi reia activitatea din acelasi loc in care s-a oprit fara sa sufere nicio modificare in privinta setarilor.

Din punct de vedere al consumului, aparatul de aer conditionat se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce asigura o economie energetica. Indiferent de perioada in care este folosit, aparatul nu va produce schimbari semnificative in factura de lumina. Acest aspect este un plus pentru cei care vor sa aiba parte de un produs eficient si econom in acelasi timp.

Are incorporat si un Timer care permite setarea functiilor de pornire sau oprire intr-un interval de 24 ore. In felul acesta, utilizatorul scapa de grija si poate gasi la sosirea acasa un climat racoros si placut, atat de necesar dupa o zi cu temperaturi mari.

De asemenea, reuseste sa detecteze pierderea de agent refrigerant. In momentul in care o defectiune tehnica este constatata, aparatul se opreste automat pentru a proteja compresorul. Utilizatorul este anuntat ca exista o problema care trebuie remediata in scurt timp, pentru a nu cauza deteriorari majore.

Filtrul High Density este o inovatie adusa pe piata de Heinner si asigura o eficienta crescuta in ceea ce priveste capacitatea de retinere a prafului. Toti membrii familiei sunt protejati impotriva microorganismelor care pot dauna grav sanatatii, in special in cazul copiilor mici.

Dezavantaje Heinner HAC-12CWF-H Inverter 12000 BTU
Dezavantajul acestui aparat este ca nu vine insotit de un kit de instalare, asa ca este nevoie de ajutorul unui specialist pentru a fi montat corespunzator in perete.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-H Inverter 12000 BTU reprezinta o alegere inspirata pentru cei care vor sa aiba in locuinta un produs performant.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here