Aparat de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter, 12000 BTU – pareri si review

Heinner a reusit sa se impuna incet, dar sigur, pe piata produselor electrocasnice. Durabilitatea, dar mai ales fiabilitatea, l-au propulsat in randul preferintelor clientilor care au invatat sa deosebeasca produsele si sa aleaga ceea ce le satisface necesitatile.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter 12000 BTU este un produs elegant, usor atipic gratie culorii (rosu) care se potriveste intr-o locuinta moderna.

Avantajele Heinner HAC-12CWF-RD Inverter 12000 BTU
Functia Forest Wind este una dintre inovatiile in domeniu si asigura in interiroul locuintei un aer proaspat, la fel ca in mijlocul naturii. Tinand cont ca traim in orase aglomerate unde nivelul poluarii atinge cote alarmante este placut sa constati ca poti avea oaza ta de liniste si sanatate chiar la domiciliu.

In ceea ce priveste consumul de energie, noul aparat electrocasnic se incadreaza in clasa energetica A++. Nimeni nu trebuie sa isi faca probleme cu privire la factura de lumina. Costurile acesteia nu vor fi cu mult peste limita normala pe toata perioada verii, atunci cand aerul conditionat functioneaza la capacitate maxima.

Functia Turbo raceste/incalzeste in cel mai scurt timp atmosfera in functie de preferinte. Mai mult decat atat, consumul crescut se inregistreaza pe o perioada limitata de timp, pana cand temperatura optima a fost atinsa.

Capacitatea de detectare pierdere agent frigorific este mai mult decat importanta pentru ca prelungeste viata aparatului de aer conditionat. In cazul in care pot aparea defectiuni tehnice, aparatul se opreste automant avertizand utilizatorul ca exista o problema. In primul rand, compresorul este cel protejat pentru a impiedica aparitia unor cheltuieli neprevazute.

Modul WiFi permite controlul aparatului si din afara locuintei, ceea ce reprezinta o adevarata inovatie in domeniu. Smartphonul sau orice alt device poate deveni o telecomanda portabila care trimite comenzi si usureaza viata locatarilor. Aerul poate fi pornit cu 2-3 ore inainte de a ajunge acasa pentru a gasi o atmosfera racoroasa si placuta care sa aline stresul si oboseala zilnica.

Dispune si de functia Auto-curatare ceea ce inseamna ca aerul este in permanenta proaspat si curat. Aparatul de aer conditionat mentine o suprafata curata si uscata in interior ceea ce impiedica aparitia bacteriilor sau a mucegaiului.

Dezavantaje Heinner HAC-12CWF-RD Inverter 12000 BTU
Un dezavantaj il poate reprezenta culoarea (rosu) care nu se potriveste in orice tip de locuinta. Este mai mult decat evident ca va fi ales doar de persoane moderne, in pas cu moda care apreciaza designul unic.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-12CWF-RD Inverter 12000 BTU poate fi cumparat cu cea mai mare incredere.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here