Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter – pareri si review

Vrei sa cumperi un nou produs electrocasnic de care sa se bucure intreaga familie? Vrei sa gasesti cea mai buna oferta de pe piata la ora actuala? Un aparat de aer conditionat este cea mai buna varianta. Caldura de afara incepe sa se resimta, asa ca fiecare familie are nevoie de un spatiu racoros unde sa petreaca momente relaxante.

Persoanele care decid pentru aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU se declara mai mult decat multumiti de alegerea facuta.

Avantajele utilizarii Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU
In primul rand, se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce asigura un consum redus de energie, fiind proiectat in conformitate cu normele europene de siguranta si performanta. Eficienta economica a aparatului este cea care ii atrage pe clientii care vor sa plateasca niste facturi mici indiferent de perioada de utilizare a aparatului de aer conditionat.

Functia Turbo raceste/incalzeste rapid incaperea, fara sa mai fie nevoie de un anumit interval de timp pana ce temperatura ajunga la limita dorita. In cel mai scurt timp, aparatul ajunge la nivelul dorit si il mentine fara variatii sesizabile.

De asemenea, dispune si de functia detectare pierdere agent frigorific. In momentul in care aparatul simte o scurgere, se opreste automant si afiseaza semnul „CE”. Este una dintre cele mai importante functii pentru ca impiedica stricarea compresorului ceea ce duce la aparitia unor cheltuieli suplimentare.

Functia Auto-curatare este foarte utila, mai ales in cazul familiilor cu copii mici. Aparatul se curata singur, ceea ce inseamna ca aerul este mentinut in permanenta proaspat si curat. In felul acesta sunt evitate alergiile sau problemele respiratorii care pot aparea din cauza prafului in exces.

Telecomanda este o piesa centrala a aparatului de aer conditionat. Prin intermediul functiei Follow me produsul sesizeaza temperatura din jurul telecomenzii cu ajutorul unor senzori. In felul acesta, se incearca reglarea nivelului de racoare pentru un confort sporit.

Este prevazut si cu functia climatica de dezumidificare. In felul acesta, nivelul de umezeala din locuinta este mentinut in parametri normali, ceea ce asigura un somn linistit si relaxant. Mai mult decat atat, durerile in gat raman doar o amintire.

Dezavantajele Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU
Principalul dezavantaj al acestui model il reprezinta pretul destul de ridicat care ii poate impiedica pe unii cumparatori sa faca o astfel de achizitie. Cu toate acestea, tehnologia incorporata, precum si functiile disponibile il transforma intr-o alegere inspirata.

Prin urmare, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-18INVB Inverter, 18000 BTU imlica o investitie care merita facuta si care isi va spune cuvantul prin durabilitatea in timp si randamentul sau.

Vezi mai multe informatii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here