Aparat de aer conditionat Heinner HAC-18OWF-BK – pareri si review

Nu toate aparatele de aer conditionat trebuie sa fie albe, simple si sa aiba aceleasi functii obisnuite. Pot exista mai multe tipuri de aparate, precum este modelul Heinner mirror black, cu un design ultra modern, care cu siguranta va atage atentia oricui si va indeplini cerintele celor mai exigenti clienti.

Avantajele aparatului de aer conditionat Heinner

Avantajele sunt atat de multe, incat este greu pentru potentialii cumparatori sa treaca mai departe la alte produse. Spre exemplu, beneficiaza de o functie ce poarta denumirea „Forest Wind” care reuseste sa confere un aer racoros, proaspat, curat, similar celui dintr-o padure. Acesta este ideal in familiile unde exista copii mici si nu numai.

Mai mult decat atat, se poate vorbi de o noua tehnologie, panoul fotosenzitiv, ce poate regla atat afisajul cat si sunetul display-ului in mod automat. Cand lumina este stinsa, spre exemplu si afisajul se intuneca, iar viteza ventilatorului scade.

Panelul este deosebit, tip oglinda, pentru un plus de eleganta si rafinament in orice incapere si locuinta, oricat ar fi pretentiile de mari. Acest panel se deschide cand aparatul functioneaza si lumineaza in lateral in culoarea albastra pentru racire si rosie pentru incalzire.

Clasa energetica A++ in care este incadrat acest dispozitiv asigura un consum scazut de energie si un confort garantat pe timpul noptii, gratie modului Sleep. Cand utilizatorul ajunge acasa si isi doreste sa raceasca mult mai tare si mai repede incaperea sau sa se incalzeasca este suficient sa aleaga functia Turbo.

Daca se ia curentul sau alimentarea cu energie electrica este oprita pentru cateva momente sau chiar ore, aparatul de aer conditionat va relua setarile initiale. Aparatul se diagnosticheaza in mod automat, are un filtru High Density de retinere a prafului si a alergenilor, iar functia Eco presupune un confort maxim si o reducere de 60 %a energiei, in numai 8 ore.

Echipamentul se poate controla prin intermediul telefonului smart prin functia control Wi Fi, astfel incat se poate seta inca de la plecarea de la serviciu a utilizatorului ce temperatura doreste sa gaseasca in locuinta. Chiar si familiile cu copii mici, batrani sau bolnavi in ingrijire se pot bucura de aceste aparate moderne, care nu sunt deloc periculoase pentru sanatate, ci dimpotriva, aduc beneficii atat celor mari cat si celor mici!

Cumpara de pe Emag acest produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here