Aparat de aer conditionat Heinner HAC-24INVB Inverter, 24000 BTU – pareri si review

Cauti un aliat in lupta contra caldurii de afara? Ai nevoie de un ajutor in iernile lungi si friguroase? Aparatul de aer conditionat este un produs eficient care reuseste sa indeplineasca ambele functii climatice. Este perfect pentru orice tip de locuinta si poate fi instalat fara probleme in orice incapere.

Aparatul de aer conditionat Heinner HAC-24INVB Inverter 24000 BTU poate reprezenta una dintre alegerile inspirate avand in vedere calitatea produsului, dar mai ales fiabilitatea sa.

Face parte din clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca din punct de vedere al consumului de energie este un produs care nu trebuie sa lipseasca din nicio gospodarie. In ciuda capacitatii compresorului de 24000 BTU, aparatul reuseste sa consume foarte putin fapt care se vede si in factura de energie electrica.

Functia detectare pierdere agent frigorific este extrem de utila pentru ca prelungeste viata compresorului. In momentul in care aparatul sesizeaza scurgeri refrigerante se opreste automant, iar semnul CE apare pe afisajul electric. In felul acesta, utilizatorul este anuntat de prezenta unei defectiuni tehnice, defectiune care trebuie remediata in cel mai scurt timp.

O alta problema o reprezinta intreruperea cu alimentare electrica, situatie destul de frecventa care poate da peste cap aparatele electrocasnice. In unele cazuri este nevoie de resetare pentru a reporni, ceea ce nu se intampla si la modelul de fata. Dupa repornirea alimentarii cu energie, aparatul de aer conditionat isi reia activitate din acelasi loc fara ca preferintele climatice sa se piarda.

Dispune de un filtru High Density care are capacitatea de a retine praful de pana la 50% mai mult fata de alte modele existente pe piata la ora actuala. Sanatatea este cea mai importanta, asa ca orice urma de praf trebuie eliminata pentru a respira un aer proaspat.

In timpul noptii, aparatul de aer conditionat intra si functia Sleep Mode ceea ce inseamna ca reduce intensitatea functionarii pentru a mentine o temperatura constanta, dar si pentru a face o economie la consumul de energie electrica.

Singurul dezavantaj al acestui aparat il reprezinta pretul de achizitie care poate depasi bugetul unei familii obisnuite. Dar, cu toate acestea, este o investitie care merita facuta si care se va amortiza in decursul timpului gratie facturilor mici.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Heinner HAC-24INVB Inverter 24000 BTU este un produs performant care merita cumparat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here