Aparat de aer conditionat Hitachi Performance RAK-50RPB-RAC-50WPB Inverter 18000 BTU – review

Cumparatorii sunt foarte greu de multumit. In primul rand pentru ca, daca platesc un anume pret pentru un produs sau serviciu, vor ca acesta sa aiba o inalta calitate si performanta; si, in al doilea rand, pentru ca vor ca acest produs sa le intruneasca si necesitatile de zi cu zi. Unul din aceste minunate produse este aparatul de climatizare Hitachi Performance cu o capacitate de 18000 BTU, un dispozitiv care asigura un nivel maxim de confort si siguranta in folosire.

Avantaje aparat de climatizare Hitachi Performance

Unele caracteristici ale aparatului nici nu sunt prezente la alte modele de pe piata. Hitachi Performance are functii extrem de moderne si performante, care imbina utilul cu placutul. Spre exemplu, filtrele Nano Titanium Wassabi care au oxizi de titan de dimensiuni foarte mici, chiar nanometrice, asigura o filtrare excelenta si o dizolvare completa a agentilor patogeni. De asemenea, cu o simpla apasare a unui buton, se poate alege modul ECO de functionare, astfel incat consumul electric sa fie limitat, iar modul silent activat. Se poate reduce zgomotul si se poate face economie in acelasi timp!

Daca utilizatorul pleaca de casa o perioada mai lunga de timp iarna, se poate activa functia Leave Home, ce asigura o temperatura constanta in incapere de 10 grade Celsius. Si somnul poate fi mai placut, atat pe perioada verii cat si iarna, pentru ca exista optiunea Sleep Timer cu ajutorul careia utilizatorii aleg numarul de ore de functionare a dispozitivului pe perioada noptii, pentru a economisi energie si de asemenea pentru a beneficia de un nivel redus de zgomot.

Dar aparatul poate fi programat si saptamanal, permitand pana la 6 cicluri de pornire si oprire. O singura apasare a butonului Info arata temperatura ambientala si totodata si consumul de energie curent. Este un aparat ideal pentru uz rezidential si comercial, ce se poate monta pe perete si acopera suprafete de pana la 50 de metri patrati.

Pretul destul de ridicat si kitul de instalare inclus sunt insa caracteristici nu tocmai avantajoase, dar care pot fi cu siguranta ignorate, comparativ cu celelalta avantaje pe care le ofera acest minunat aparat. In concluzie, dispozitivul isi merita toti banii, este o investitie de calitate pe termen lung si asigura utilizatorilor o experienta placuta indiferent de anotimp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here