Aparat de aer conditionat Inventor Omnia O1MVI-09WFR, 9000 BTU – pareri si review

Desi cumparatorii prefera sa investeasca mai mult in produse „de firma”, care ofera siguranta ca nu se vor defecta si nu vor pune probleme la functionare, exista pe piata din tara noastra si aparate de climatizare de la firme mai putin cunoscute, care insa sunt la fel de performante ca si cele renumite si in plus, au si un super pret! Este cazul aparatului de climatizare Invertor Omnia, cu o capacitate de 9000 BTU, care este atat de modern incat are si modulul Wi Fi inclus si are un pret foarte accesibil!

La modul general, un aparat de aer conditionat ca sa fie bun trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Si anume, trebuie sa fie silentios, sa aiba un pret accesibil, sa raceasca sau sa incalzeasca incaperile repede si bine, sa nu elimine mucegai sau mirosuri neplacute.

Avantaje aparat de climatizare Invertor Omnia

Modelul Invertor Omnia este deosebit din toate punctele de vedere. Elobereaza ioni in aer pentru ca aerul sa fie curat si proaspat, pentru a capta praful si fumul si pentru a oferi aer curat in conditii de inalta calitate. Are chiar si un filtru cu tripla actiune, care elimina germenii si mirosurile neplacute.

Gratie puterii de auto-curatare
, acest dispozitiv isi poate face procesul de curatare cu o simpla apasare a butonului telecomenzii, iar dupa finalizare, poate fi repornit aparatul pentru o functionare adecvata. Modelul Invertor Omnia are un design modern special, care distribuie aerul in toate colturile incaperii, chiar si in cele mai dificile locuri.

Telecomanda are un senzor inteligent care ajuta la sincronizarea perfecta a temperaturii setate, oferind un inalt confort si economie de energie. Se poate activa si modul Turbo, pentru o racire cat mai puternica si mai rapida a incaperilor, dar si modul Sleep, pentru ca pe timp de noapte, temperatura din camera sa fie reglata perfect.

Aparatul este foarte performant, beneficiind chiar si de functia Wi Fi ready, cu ajutorul careia se poate controla aparatul cu ajutorul smartphone-ului sau al tabletei. Mai mult decat atat, isi face singur auto diagnosticarea erorilor si aparatul se opreste pentru ca tot sistemul sa fie protejat.

Aparatul de aer conditionat Invertor Omnia nu are kitul de instalare inclus, oricat de multe functii inteligente ar avea si pentru multi, acesta este un mic dezavantaj. Trecand insa cu vederea acest aspect, echipamentul este o investitie buna in orice locuinta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here