Aparat de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-UE9RKE, 9000 btu – review

Panasonic este una dintre cele mai vechi firme producatoare de aparate electrocasnice, experimentand in cei 30 de ani de experienta vanzari in peste 120 de tari si fiind unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri. Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni decid sa cumpere produsele electrocasnice de la acest brand, acestea fiind unele calitative si performante.

La ora actuala pe primul plan se afla vanzarea aparatelor de aer conditionat, din cauza faptului ca temperaturile au atins in unele zone cote alarmante. Romanii vor sa se fereasca de caldura si aleg varianta simpla si comoda a unui sistem de climatizare.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat INVERTER Panasonic CS/CU-UE9RKE

Este un produs cu o capacitate de doar 9000 BTU si poate acoperi o suprafata de 20m2, ceea ce inseamna ca este un aparat destinat exclusiv uzului rezidential. Acest model se incadreaza perfect intr-un apartament mai mic reusind sa satisfaca necesitatile membrilor familiei.

Consumul este unul redus multumita incadrarii in clasa energetica A+ care ofera o economie de pana la 15% la energia electrica fata de alte modele existente in prezent pe piata. Factura de lumina se va mentine in parametri normali fara sa sufere modificari semnificative.

Gratie compresorului rotativ de tip Inverter, aparatul poate fi folosit cu succes chiar si in timpul iernii, atunci cand temperaturile scad pana la -15 grade. Unitatea exterioara este protejata impotriva inghetului asa ca aparatul poate functia fara nicio problema. De asemenea, temperatura se mentine in mod constant pe toata durata zilei ceea ce sporeste confortul si asigura o atmosfera placuta si relaxanta pentru utilizatori.

Aparatul este dotat si cu functia de dezumidificare, aceasta avand rolul de a asigura un nivel optim al umiditatii in incapere. In general, cei care utilizeaza un aparat de aer conditionat se plang de dureri de gat sau de iritatii ale ochilor imediat dupa trezire, fapt care nu se aplica si in cazul aparatului Panasonic.

Spre deosebire de alte aparate de aer conditionat, acesta nu dispune de foarte multe functii speciale ceea ce nu reprezinta un dezavantaj, mai ales datorita faptului ca isi indeplineste cu brio atributiunile termice.

Singurul dezavantaj poate fi considerat lipsa unui kit de instalare care sa ii permita utilizatorului montarea directa a aparatului. In acest caz insa este nevoie de solicitarea unui ajutor din partea unei firme specializate care va percepe un tarif pentru acest serviciu.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here