Aparat de aer conditionat Kumtel KTMSW12 12000 BTU – pareri si review

Exista pe piata tot felul de aparate de aer conditionat care nu apartin unor branduri celebre, dar care reusesc sa indeplineasca toate criteriile de performanta si se dovedesc a fi calitative, dar mai ales rezistente. Un astfel de dispozitiv este considerat si aparatul de aer conditionat Kumtel KTMSW12 12000 BTU care se dovedeste a fi o investitie sigura, in ciuda faptului ca firma producatoare nu este una de top. Capacitatea acestuia de a raci o locuinta intr-un timp scurt este mult mai importanta decat eticheta.

Punctele forte ale modelului Kumtel KTMSW12 12000

Este un produs standard cu un design simplu si elegant care poate fi amplasat fara nicio problema in orice incapere reusind sa se integreze perfect stilului, dar mai ales ambiantei incaperii. Are o capacitate destul de mica de doar 12000 BTU, ceea ce inseamana ca intreaga suprafata pe care o poate acoperi nu este mai mare de 25 m2.

Are o eficienta energetica sporita motiv pentru care se incadreaza in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca respecta normele europene in vigoare reusind, in acelasi timp sa aiba un consum cu pana la 40 mai redus decat alte modele.

Este dotat cu filtru anti praf care asigura purificarea aerului si eliminarea oricaror urme de praf, dar si de umezeala din interiorul aparatului. In felul acesta, mirosurile neplacute sunt indepartare, iar utilizatorii au parte de o atmosfera placuta si racoroasa.

Una dintre cele mai interesante functii este cea de autodiagnoza deoarece vine in sprijinul compresorului si il protejeaza. Atunci cand o defectiune tehnica isi face simtita prezenta, aparatul se opreste automat iar semnul CE apare afisat. Doar asa utilizatorul poate sa stie daca exista sau nu o problema care trebuie remediata.

De asemenea, dispune de un Timer care permite setarea momentelor de pornire sau de oprire. Nu trebuie uitata nici functia Turbo care raceste incaperea intr-un timp record, inregistrand insa un consum mult mai ridicat.


Aparatul Kumtel
este perfect pentru a fi folosit atat pe timpul sezonului estival cand temperaturile sunt foarte ridicat, cat si in timpul anotimpului rece pentru a incalzi incaperea.

Dincolo de toate aceste avantaje, produsul nu vine insotit si de tehnologia Wi-Fi care i-ar fi permis utilizatorului accesarea de la distanta cu doar o simpla apasare de buton. Cu toate acestea punctele forte sunt mult mai multe si cantaresc mult mai mult.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here