Aparat de aer conditionat KYATO, K18-ION++S, Inverter, 18000 BTU – pareri si review

A cumpara un produs de firma nu reprezinta intotdeauna o alegere inspirata, datorita faptului ca eticheta nu garanteaza calitatea sau performanta. Acesta este motivul pentru care oamenii au inceput sa se orienteze spre produse fiabile care sa indeplineasca necesitatiile fiecaruia. In ceea ce priveste aparatele electrocasnice, decizia este cu atat mai grea, cu cat exista o multime de modele pe piata care se intrec in oferte speciale. Un exemplu elocvent il reprezinta Kyato, un brand de mijloc care atrage tot mai multi cumparatori datorita raportului calitate-pret.Aparat de aer conditionat KYATO, K18-ION++S, Inverter, 18000 BTU

De ce merita achizitionat acest model?

Are o capacitate de 24000BTU ceea ce inseamna ca poate sa racoreasca in cel mai scurt timp o suprafata acoperita de pana la 40m2. Este un aparat destinat unui uz rezidential care dispune de un design simplu si elegant pentru un plus de stil si rafinament.

Aparatul face parte din clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca asigura un consum redus de energie. Poate fi utilizat o perioada indelungata de timp, fara sa existe riscul unor facturi astronomice la curent. Acest aspect este extrem de avantajos pentru utilizatori datorita fapului ca investitia se recupereaza mult mai repede si usor.

Filtrul cu ioni de argint asigura o atmosfera placuta in locuinta pentru un plus de confort. Oamenii au nevoie sa respire un aer curat in orice moment al zilei pentru ca sanatatea sa nu fie afectata sub nicio forma. Acesta este motivul pentru care cei mici trebuie sa fie feriti pe cat posibil de praful din atmosfera.

Functia Autorestart este una dintre cele mai interesante, dar si cele mai utile datorita faptului ca aparatul isi reia activitatea in cazul unei caderi de electricitate fix din acelasi loc. Setarile climatice raman memorate spre deosebire de alte aparate pe care utilizatorii trebuie sa le restarteze de fiecare data.

Aparatul este dotat cu un compresor de tip Inverter care are rolul de a mentine o temperatura constanta in orice moment al zilei. In plus, functia de incalzire este folosita cu success chiar si in timpul iernii atunci cand temperaturile scad vertiginous fara sa existe riscul inghetarii unitatii exterioare.

Un dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare. Acesta este motivul pentru care utilizatorii sunt nevoiti sa angajeze o firma specializata care sa efectueze operatiunea de montare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here