Aparat de aer conditionat KYATO, K24-ION++S, Inverter, 24000 BTU – pareri si review

Cine nu isi doreste sa aiba parte de o primire racoroasa ori de cate ori ajunge de la birou? Cine nu isi doreste sa se relaxeze in fata unui televizor atunci cand afara temperaturile ating cote alarmante? Nimic mai simplu: achizitionarea unui aparat de aer conditionat reprezinta alegerea perfecta.Aparat de aer conditionat KYATO, K24-ION++S, Inverter, 24000 BTU

Avantajele aparatului de aer conditionat KYATO, K24-ION++S

Este un aparat care racoreste incaperea intr-un timp record avand o capacitate de 24000 BTU. Suprafata acoperita este de 55 m2 ceea ce inseamna ca este un produs destinat unui uz rezidential care se poate monta cu usurinta in perete in orice incapere in functie de preferintele utilizatorilor.

Modelul de fata se incadreaza in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme o perioada indelungata de timp, avand un consum foarte mic de energie electrica. Acesta este unul din principalele motive pentru care tot mai multi oameni decid sa il achizitioneze.

Tehnologia Inverter este una dintre inovatiile ultimilor ani si are capacitatea de a regla temperatura in mod constant, fara a exista variatii termice care pot pune probleme utilizatorului in timpul noptii. De asemenea aparatul poate fi folosit chiar si in timpul anotimpului geros cand temperaturile pot scadea chiar si pana la -15 grade.

Prezenta filtrului cu ioni de argint protejeaza sanatatea utilizatorilor de praful din atmosfera. Oamenii au nevoie sa respire un aer curat in orice moment al zilei pentru a intampina diverse probleme respiratorii grave, asa cum este astmul. Mai mult decat atat, copiii au nevoie sa locuiasca intr-un mediu placut unde sa se poata juca in voie si unde sa se poata odihni.

De asemenea, functia de dezumidificare vine si ea in ajutorul starii de confort a utilizatorului datorita faptului ca regleaza nivelul umiditatii si duce la eliminarea micilor probleme care apareau imediat dupa trezirea din somn (durerile de gat, iritatiile ochilor).

Aparatul este unul silentios fapt sustinut si de nivelul zgomotului unitatii interioare care atinge doar 33 dB. Din acest motiv, aparatul se poate monta inclusiv in dormitor asigurand un somn linistit si odihnitor.

Dezavantajul acestui aparat este acela ca nu vine insotit de un kit de instalare, asa ca este nevoie de ajutorul unui firme de specialitate pentru a fi montat corespunzator in perete. Pretul unui astfel de serviciu este suportat de catre utilizator.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here