Aparat de aer conditionat LG, E09EM, Inverter, 9000 BTU – pareri si review

In ultimele zile, marile magazine se intrec in oferte care mai de care mai tentate in ceea ce priveste aparatele de aer conditionat. Acum este momentul ca toti romanii sa profite si sa isi achizitioneze produse calitative la preturi speciale. Unele dintre cele mai solicitate aparate sunt cele LG datorita prestigiului firmei producatoare, dar si datorita calitatii si fiabilitatii produselor comercializate. O astfel de achizitie reprezinta intotdeauna o investitie sigura si profitabila care merita realizata.

Avantajele aparatului de aer conditionat LG, E09EM, Inverter, 9000 BTU

Este un produs destinat uzului rezidential datorita faptului ca are o capacitate de 9000 BTU si poate asigura temperaturi optime pe o suprafata acoperita de doar 25m2. Este un aparat care poate fi instalat cu succes intr-un apartament mic si cochet. Aparatul de aer conditionat LG are un design elegant si simplu care ii permite sa se integreze in orice incapere fara sa faca nota discordanta.

Intotdeauna produsele LG au avut un consum redus de energie gratie incadrarii in clasa energetica A++. In felul acesta, aparatul reuseste sa economiseasca pana la 15% energie fata de alte modele existente pe piata la ora actuala, motiv pentru care factura de lumina va ramane in parametri normali.

Aparatul de aer conditionat este dotat cu filtru antipraf si antimucegai care asigura o atmosfera curata si sanatoasa. Impuritatile sunt eliminate din aer, iar mirosurile neplacute sunt absorbite pentru un plus de confort.

In plus, copii se pot juca in voie in locuinta fara sa existe riscul aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii. Parintii pot sta linistiti si pot avea parte de momente de relaxare intr-un mediu racoros.

Una dintre inovatiile ultimilor ani este reprezentata de compresorul de tip Inverter care asigura un nivel constant al temperaturii in locuinta. De asemenea, aparatul poate fi folosit cu incredere si pe functia de incalzire chiar daca afara temperaturile sunt de -15 grade. Capacitatea de dezghetare automata este prezenta, astfel ca unitatea exterioara este protejata.

Aparatul LG este unul dintre cele mai silentioase aparate de aer conditionat. Nivelul zgomotului atinge doar 20 dB, ceea ce inseamna ca se poate monta fara probleme chiar si in dormitor, iar somnul nu va fi deranjat.

Un punct in minus reprezinta lipsa unui kit de instalare, motiv pentru care utilizatorul trebuie sa apeleze la ajutorul unei firme specializate care sa monteze aparatul in perete intr-un timp cat mai scurt.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here