Aparat de aer conditionat LG, E18EM 18000 BTU – pareri si review

LG este una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de aparate electrocasnice la nivel european, avand o vasta experienta in domeniu. Produsele comercializate sunt unele dintre cele mai performante fiind calitative si fiabile in raport cu alte modele existente pe piata. La ora actuala se vand foarte bine aparatele de aer conditionat, mai ales ca vara si-a intrat in drepturi si disconfortul termic cauzeaza reale neplaceri persoanelor bolnave, in varsta sau copiilor.

Merita achizitionat aparatul de aer conditionat LG, E18EM, Inverter, 18000 BTU?

Acesta este unul dintre cele mai solicitate modele datorita raportului calitate pret care este unul extraordinar. In plus, aparatul are un consum relativ mic datorita incadrarii in clasa energetica A, care ii confera un plus de siguranta in ochii cumparatorilor.

Este un produs cu o capacitate destul de mare fiind insa utilizat exclusiv pentru un uz rezidential. Suprafata pe care o poate acoperi este de 40m2, asa ca aparatul reuseste sa faca fata cu brio incaperii, dar mai ales sa stisfaca necesitatile unei familii.

Este dotat cu un fitru antimucegai pentru eliminarea mirosurilor neplacute, dar si a impuritatilor din aer. Sanatatea este cea mai importanta asa ca utilizatorii trebuie sa fie atenti in momentul achizitionarii si sa ia cea mai inteleapta decizie.

Compresorul de tip Inverter este una dintre marile inovatii ale tehnologiei care permite mentinerea unei temperaturi constante in locuinta, chiar daca in timpul noptii organismul sufera modificari termice. Mai mult decat atat, functia de incalzire se poate folosi si pe timpul iernii pana la -15 grade.

O multime de functii speciale sunt incoporate. Printre acestea se remarca: functia de purificare, functia jet sau de autocuratare. Acestea sunt importante pentru ca simplifica viata utilizatorului care beneficiaza de aportul tehnologiei.

Aparatul de aer conditionat LG
este unul silentios, motiv pentru care utilizatorii isi pot desfasura activitatile zilnice fara nici cea mai mica problema. In plus, bebelusii pot dormi linisiti si degajati mai ales daca nivelul umiditati este unul in parametrii normali.

Absenta kitului de instalare reprezinta un dezavantaj pentru cei care isi doresc sa monteze singuri aparatul simplu si rapid. De aceea va fi nevoie sa se apeleze la o echipa de profesionisti care sa lucreze curat si ieftin.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here