Aparat de aer conditionat LG, PM09SP, WI-FI incorporat, Inverter, 9000 BTU – review

LG este una din marcile cele mai renumite pe piata mondiala in domeniul aparaturii electrocasnice. Aparatele de climatizare sunt unul din punctele forte ale acestei firme care se foloseste de toate avantajele tehnologiei moderne pentru a obtine rezultate fantastice, orientate catre client si satisfactia acestuia. Modelul de aparat de aer conditionat LG New Standard Plus Inverter, cu o capacitate de 9000 BTU este o investitie de lunga durata a oamenilor care cauta confortul in propria locuinta.

Avantaje aparat de aer conditionat LG

Sloganul LG, Life’s Good, este valabil cu siguranta si in cazul acestui aparat de aer conditionat care functioneaza la capacitate maxima pentru a oferi utilizatorilor o experienta de neuitat. Iar aceasta experienta poate fi repetata zi de zi, indiferent de anotimp, pentru ca aparatul incalzeste, raceste si ventileaza atmosfera in incaperi.

Are un display care afiseaza energia consumata, este incadrat in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca facturile la electricitate nu sunt prea mari, are un display magic si o telecomanda usor de utilizat si poate fi folosit indiferent de conditiile meteo de afara.

Cu o simpla apasare de buton, aparatul isi seteaza temperatura in functie de preferintele si necesitatile utilizatorilor. Are un filtru 3M care elimina praful, particulele de mucegai, de alergeni si elibereaza in camera un aer curat, proaspat, ionizat.

Mai mult decat atat, acest aparat beneficiaza de functia de autocuratare, ceea ce semnifica un efort in minus al utilizatorului si siguranta ca mucegaiul nu se va forma. Un produs standard, de perete, ce acopera suprafete de pana la 25 de metri patrati, cu o capacitate de 9000 BTU, cu filtru dual si compresor tip inverter, aceasta minunata inventie are si dezavantaje.

In primul rand, pretul este destul de mare pentru un aparat de o asemenea capacitate si kitul de instalare nu este inclus. Insa trecand cu vederea aceste aspecte si mizand pe calitatea serviciilor oferite si pe calitatea produsului in sine, pe marca producatoare, potentialii cumparatori sunt invitati sa afle mai multe lucruri despre acest aparat si sa il comande simplu si rapid, de pe internet, cu posibilitate de instalare rapida si o utilizare indelungata. O asemenea alegere nu lasa urme de regrete si ofera utilizatorilor siguranta ca folosesc un produs eficient si sanatos!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here