Aparat de aer conditionat LG, PM12SP, WI-FI incorporat, Inverter, 12000 BTU – pareri si review

Aparatele de aer conditionat se adreseaza persoanelor care inca nu detin un sistem de climatizare si sufera din aceasta cauza, atat vara ca si iarna. Un astfel de sistem este bun si pe timp de vara, atunci cand caldura patrunde pana in case punand in pericol sanatatea si afectand confortul oamenilor, dar si pe timp de iarna, cand gerul este cea mai mare problema. Modelul de aparat de climatizare LG, cu o capacitate de 12 000 BTU este alegerea perfecta a oamenilor intreprinzatori care doresc sporirea nivelului de trai.

Puncte forte aparat de climatizare LG

Un dispozitiv LG nu poate fi decat performant, brandul, fiind renumit in intreaga lume pentru aparatura pe care o creeaza si o comercializeaza intr-un numar mare de tari de pe toate continentele. Aparatul de aer conditionat LG, cu o capacitate de 24 000 BTU -, ceea ce inseamna ca este foarte puternic si performant – este comercializat si in magazinele din Romania.

Aparatul de climatizare LG dispune de un display ”magic” si de o telecomanda care functioneaza fara probleme. Nu consuma multa electricitate si are o functie de purificare a aerului si de sterilizare a acestuia, pentru ca in atmosfera din casa sa nu fie prezent praful, mucegaiul, umezeala, virusurile si bacteriile, ori alergenii.

Filtrul de protectie 3 M asigura aceste performante, iar functia de auto-curatare are un rol important in aceasta functie. Asadar, aparatul isi face auto-curatarea si auto-diagnoza, afiseaza energia consumata astfel incat utilizatorul sa fie la curent cu acest lucru in orice moment si acopera o suprafata de pana la 30 de metri patrati.

Pretul nu este foarte mare pentru performantele produsului. Functia Jet Cool racoreste in cateva minute aerul din incapere si, de ce nu, din toata casa si aparatul beneficiaza totodata si de tehnologia Wi Fi, ceea ce inseamna ca poate fi controlat de la distanta prin telefonul mobil si prin alte dispozitive conectate la internet.

Foloseste agentul de racire R 410 A
, prietenos cu mediul inconjurator, insa nu are kitul de instalare inclus, ceea ce poate fi privit ca un dezavantaj la achizitionare. Se poate cumpara online, produsul vine la domiciliul clientului si acesta se poate bucura de o garantie indelungata si de siguranta ca produsul va functiona la cele mai inalte standarde de calitate foarte mult timp!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here