Aparat de aer conditionat LG, PM18SP, WI-FI incorporat, Inverter, 18000 BTU – pareri si review

Exista o cerere tot mai mare din partea oamenilor care doresc sa isi imbunatateasca conditiile de trai pentru aparate de aer conditionat. Acestea sunt foarte eficiente, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna, sunt usor de utilizat si aduc numeroase beneficii utilizatorilor. Aparatul de aer conditionat LG cu o capacitate de 18 000 BTU, este foarte silentios, beneficiaza de un filtru de protectie dublu si are un control activ de energie.

Avantaje aparat de aer conditionat LG

Familiile cu mari pretentii in, ceea ce priveste crearea unei atmosfere ideala in locuinta, sunt invitate sa urmareasca cu mare atentie caracteristicile si avantajele unui asemenea produs, aparatul de climatizare LG, cu functii moderne si foarte importante pentru asigurarea unui trai modern si foarte placut.

Zilele si noptile toride se pot transforma acum in perioade placute de relaxare, in care toti membrii familiei isi pot face activitatile in mod obisnuit, fara a suferi din cauza caldurii sau a temperaturilor pe care corpul uman cu greu le suporta. Modelul de aparat de climatizare LG are un display cu LED, usor de utilizat si de citit, care afiseaza exact cantitatea de energie folosita.

Telecomanda este ideala pentru a controla de la distanta aparatul, este usor de folosit si cu o simpla apasare de buton se poate alege temepratura din incapere. Are un filtru care elimina atat praful cat si parul de animale, alergenii si compusii chimici, precum si fumul si alte substante nocive.

Aparatul isi face si auto-curatarea, in interior, astfel incat dupa fiecare utilizare se usuca automat si se elimina germenii periculosi si mucegaiul. Este un produs standard, ce se monteaza in perete, acopera suprafete de 50 de metri patrati, are compresor inverter si un ventilator cu patru trepte de utilizare.

Dispune insa de functia Wi Fi, active energy control, de functia Energy Display, de Gold Fin, Jet Cool si chiar de un filtru Dual Protection. Cu un grad de silentiozitate ridicat si folosirea agentului de racire R 41O A, acest aparat de climatizare este ideal pentru familiile care pun accent pe confort si pe performanta aparatelor utilizate.

Aparat de aer conditionat LG nu are kitul de instalare inclus, iar pretul este destul de mare pentru familiile de rand care pun accent pe situatia materiala – doua dezavantaje pesteste care se trece cu vederea, prin prezenta multor avantaje de care dispune.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here