Aparat de aer conditionat LG, PM24SP, WI-FI incorporat, Inverter, 24000 BTU – review

LG este o marca de aparate de climatizare si aparate electrocasnice care cu siguranta este cunoscuta atat la nivel national, cat si la nivel international. Un aparat de aer conditionat LG cumparat este o investitie buna pentru mai multi ani si pentru confortul utilizatorilor. Echipamentul LG cu o capacitate de 24 000 BTU este un aparat super performant, care merita toata atentia cumparatorilor si pentru care nimeni nu va regreta ca a investit banii din bugetul familiei.


Puncte forte aparat de climatizare LG

Desigur ca numai numele marcii producatoare este unul din avantajele acestei achizitii. LG face ca fiecare achizitie sa fie mai benefica si mai avantajoasa, chiar daca la prima vedere preturile par mult mai mari decat cele ale celorlalte produse de pe piata. Modelele LG sunt ideale pentru utilizatorii care cauta aparate de aer consitionat cu un control activ de energie, care sa stie in permanenta cat consuma si cat au de platit, care au chiar si afisajul de energie consumata.

Asadar, sunt foarte silentioase si eficiente. Au un display magic si o telecomanda prin intermediul careia poate fi controlata temperatura din incapere. Este usor de folosit si cu doar o apasare de buton, se stabileste exact temperatura.

Gratie filtrelor moderne, se elimina praful, bacteriile, fumul si chiar si parul de animale, iar functia de auto-curatare elimina posibilitatea formarii mucegaiului. Este un produs standard, ce poate fi montat in perete, acopera suprafete de panala 70 de metri patrati, are o capacitate de 24000 BTU si o clasa de eficienta energetica A++.

Cumparatorii vor putea controla aparatul de pe telefonul mobil gratie functiei Wi Fi ready, are functii importante precum Energy display, Jet Cool, Active Energy Display si poate fi setat si pe low noise pentru mai multa liniste in perioadele de odihna sau de studiu.

Din pacate, nu are filtrul de instalare inclus si costa destul de mult pentru posibilitatile oamenilor de rand care au salarii minime sau chiar medii pe economie. Insa, pe de alta parte, toate celelalte avantaje sunt motive in plus pentru a face o asemenea investitie importanta pentru familie si pentru casa. Investitia in aparatul de climatizare LG se va dovedi de bun augur pentru intreaga familie, o perioada indelungata de timp!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here