Aparat de aer conditionat LG Prestige H12AL – pareri si review

Nu mai este suficient un aparat de aer conditionat pentru ca intreaga familie sa se simta confortabil, acesta trebuie sa indeplineasca foarte multe functii si sa aiba caracteristici cel putin moderne, daca nu inovatoare, pentru a satiface cerintele si exigentele clientilor. cu un aparat de aer conditionat LG, precum acest model, utilizatorii se racoresc, se incalzesc si energie economisesc.

Ce are deosebit aparatul de aer conditionat LG?
In primul rand, pretul. Acest model de aparat de aer conditionat, LG Prestige, nu este ca oricare altul, si oricine si-l doreste isi da seama de acest lucru inca din descriere si din pret. Desi multi il ocolesc tocmai din aceasta cauza, altii fac mari eforturi sa il cumpere pentru a se bucura de calitate maxima si eficienta sporita pe o perioada indelungata!

Desi pretul poate parea un dezavantaj pentru multi potentiali clienti, de indata ce caracteristicile produsului vor fi cunoscute, nici parerea nu va mai fi aceeasi. Pentru ca acest aparat are un consum foarte mic de energie si garanteaza o atmosfera confortabila si rece, in functie de temperatura setata.

Se lucreaza foarte usor pe un asemenea aparat, este suficienta o singura apasare de buton, sau chiar mai multe, pentru a regla temperatura rapid si simplu. Iar programarea pentru ca aparatul sa mearga pe timp de noapte este si mai simpla decat in cazul altor produse.

Aparatul de aer conditionat LG beneficiaza de functia de auto-curatare, astfel incat usuca schimbatorul de caldura si il sterilizeaza cu Ioni Plasmaster, pana ce bacteriile, mirosurile si mucegaiul sunt complet eliminate!

Gratie tehnologiilor moderne folosite, se elimina virusii, bacteriile, alergenii, se ofera un mediu sigur si sanatos, iar designul aparatului este ingenios si are capacitatea de a raci incaperea cu pana la 5 grade in cinci minute!

Pretul produsului este destul de mare, insa este si foarte silentios. Trebuie avut in vedere faptul ca unitatea exterioara este mai mare decat cea uzuala pentru 12000 BTU. Ceea ce cu adevarat ii surprinde pe utilizatori este placuta de plastic pentru protectia la contactele electrice, care se instaleaza rapid si simplu pentru o mai buna si mai sigura utilizare.

Cei care apreciaza cu adevarat calitatea si nu compara pretul cu cel al unui autoturism second hand, isi pot lua inima in dinti si pot comanda acest model de aparat de aer conditionat LG ultra performant!

Vezi mai multe detalii si pretul acestui produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here