Aparat de aer conditionat LG Standard Plus P09EN – pareri si review

Aparatele de aer conditionat au devenit ideale nu numai pentru familiile sau afacerile in care primeaza confortul si siguranta din toate punctele de vedere ale angajatilor sau ale locatarilor, ci in toate casele care se vor transformate in oaze de relaxare si racoare pe timp de vara si cuib calduros si placut pe perioada iernii. Aparatul de aer conditionat LG este o alegere perfecta din punct de vedere al raportului calitate-pret!

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat LG Smart Inverter
Cu o tehnologie revolutionara eficienta a inverterului si o performanta si o silentiozitate ridicate, aparatul de aer conditionat LG Smart Inverter se preteaza exigentelor si cerintelor tuturor persoanelor, indiferent de varsta, sex, sau statut social. Este un aparat ieftin si bun, asa cum il cauta toti romanii, care raceste rapid si incalzeste la fel de repede o incapere.

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta abia se simte in cazul familiilor cu copii mici, batrani sau bolnavi ce au nevoie de odihna. Este vorba de doar 12 decibeli, ceea ce inseamna un nivel acustic redus, ideal pentru membrii familiei si vecini!

Aparatul de aer conditionat mai are si o functie de control al energiei active, care permite cumparatorilor si utilizatorilor sa selecteze nivelul de consum energetic, tinand cont de situatie. Asadar, se poate economisi energie, si totodata mentine o atmosfera racoroasa si confortabila. Tot in zona confortului intra si functia confort air, care are rolul de a regla palele intr-o anumita pozitie presetata, astfel incat aerul sa fie deviat in asa fel incat sa nu sufle direct catre ocupantii incaperii.

Noua tehnologie a inverter compressor-ului este revolutionara si are o performanta ridicata si o garantie de pana la 10 ani, iar filtrul cu protectie dubla capteaza praful care are dimensiunea mai mare de 10 microni, dar si bacteriile.

Aparatul de aer conditionat LG se curata singur, incalzeste si raceste rapid, si este rezistent la coroziune si imbatranire.

Ceea ce ademeneste din prima cumparatorii este pretul, relativ scazut, insa care ascunde faptul ca aparatul nu poate fi setat sa porneasca cu cateva zeci de minute inainte de a ajunge acasa, nu i se poate stabili un program concret de functionare, si dimensiunile sunt destul de mari, astfel incat ocupa mult spatiu pe perete si este destul de vizibil.

Vezi produsul si mai multe informatii pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here