Aparat de aer conditionat LG Standard Plus Smart Inverter P18EN 18000 Btu – review

Nu exista persoana care sa refuze ideea instalarii unui aparat de aer conditionat in casa sau in birou, pentru ca pe timp de vara se poate dovedi extrem de eficient, furnizand aerul rece de care are nevoie organismul pentru a resimti confort. Aparatul de aer conditionat LG este ideal pentru familiile care isi doresc o clima placuta si aer curat si in casa!

Caracteristici si avantaje aparat de aer conditionat LG

In primul rand, se poate vorbi de aspectul acestui aparat, care este foarte placut si modern si cu siguranta se incadreaza perfect in orice locuinta. De asemenea, oricine stie ca nu este suficient ca un lucru sa arate bine, trebuie sa fie si performant. Asadar, aparatul de aer conditionat perfect trebuie sa fie fiabil, silentios si performant si mai mult, sa nu consume mult.

Aparatul dispune de un filtru dual protection, care asigura un aer curat si proaspat, de energy display, de functia de Smart Diagnosis, care permite autodiagnoza echipamentului pentru o reparare mai rapida. Cu ajutorul functiei Low Noise, se poate asigura linistea deplina pentru perioadele de odihna sau de studiu. De asemenea, aparatul are un schimbator de caldura hibrid cu trei coloane, ce asigura o eficienta energetica mult imbunatatita.

Este un produs standard, destinat uzului rezidential ce se monteaza pe perete si acopera pana la 50 de metri patrati, are o capacitate de 18000 de BTU si poate fi incadrat in clasa energetica A++. Cu filtre antibacteriane, anti-alergice, anti-praf si chiar deo, produsul se va dovedi eficient tuturor celor care pun mare accent pe calitatea lucrului bine facut si pe confort.

Dispune de functia de racire, incalzire, dar si de dezumidificare si ventilatie si de tehnologia Wi Fi, astfel ca poate fi controlat cu ajutorul telefonului sau tabletei fara probleme!

Din pacate, nu are kitul de instalare inclus, dar acesta nu este un impediment. Cu putin ajutor din partea profesionistilor, totul isi gaseste rezolvare. Cei care doresc sa faca o asemenea investitie este invitat sa consulte caracteristicile acestui produs, pentru ca un aparat de aer conditionat nu este o simpla achizitie, ci se face pe o perioada indelungata,

Ideal ar fi si sa nu coste mult, insa un singur produs nu poate avea toate aceste avantaje. Asa ca utilizatorii trebuie sa se astepte la un pret destul de piperat al acestui echipament marca LG. Investitia merita facuta, pentru ca apoi nici nu se va simti consumul la factura de electricitate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here