Aparat de aer conditionat Midea Blanc MSMABU-12HRDN1, 12000 BTU – review

Mirajul existentei unui aparat de aer conditionat ieftin si bun este acum posibil. Aceste dispozitive pot fi gasite chiar si online, dupa cautari indelungate si filtrari a caracteristicilor produselor disponibile. Aparatul de aer conditionat Midea Blanc cu o capacitate de 12 000 BTU este perfect pentru familiile care doresc confort, o racoare placuta, printr-o simpla apasare de buton, intr-un timp foarte scurt!

Puncte forte ale aparatului Midea Blanc

Din ce in ce mai multe familii opteaza pentru achizitionarea unui aparat de climatizare in locuinta lor, pentru a-si asigura o temperatura cat mai placuta atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii. Daca posibilitatile de incalzire sunt multiple, nu acelasi lucru se poate afirma si despre racire. Aerul din incapere poate fi racit cu ajutorul unui ventilator, spre exemplu, care este o varianta mult mai ieftina insa nu ar aduce decat dezavantaje pentru sanatatea membrilor familiei.

Aparatul Midea Blanc, este ieftin, usor de folosit, eficient si are un flux de aer directionat cu usurinta in orice colt al incaperii, care genereaza un curent puternic si confort instantaneu, fara a fi daunator corpului uman.

Mai mult decat atat, echipamentul beneficiaza si de modul „Nu deranjati”, care asigura o odihna placuta, o functionare cat se poate de silentioasa si o reducere a intensitatii LED-urilor aparatului. Confortul este oferit insa si de functia Follow Me, care are rolul de a regla in mod automat aerul eliberat, in functie de temperatura mediului ambiant.

Cu un sistem dublu de filtrare, aparatul Midea absoarbe toate particulele nocive si elibereaza numai aer curat. Perfect pentru utilizare rezidentiala, acest echipament standard ce poate fi montat pe perete, acopera suprafete de pana la 30 de metri patrati, are o capacitate de 12 000 BTU si poate fi incadrat in clasa energetica A++.

Din pacate, functiile nu sunt la fel de moderne precum ale altor aparate de climatizare, iar tehnologia Wi Fi nu este inclusa. Aparatul merge pe racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare si foloseste agentul de racire R 410 A, foarte prietenos cu mediul inconjurator.

Per total, caracteristicile acestui produs sunt foarte avantajoase, pretul este destul de accesibil pentru salariile din tara noastra, iar aparatul se va dovedi solutia perfecta a oamenilor intreprinzatori si care doresc sa isi asigure deplin confort in casa!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here