Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEB Kirigamine Zen Negru 9000 BTU-review

Noul model Mitsubishi este unul elegant si rafinat care intregeste aspectul unei incaperi si care merge instalat doar in locuinte recent renovate care sunt decorate in functie de tendintele actuale in materie de decoratiuni interioare. Aparatul este unul ultra performant si se adreseaza unei anumite categorii sociale din cauza pretului mai ridicat. Desi toti oamenii isi doresc sa aiba cele mai bune produse, exista un criteriu de delimitare, iar acesta este cel al banilor.

Avantajele aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF25VEB Kirigamine Zen Negru

In primul rand designul este unul futurist, de o eleganta impecabila si cu o culoare care se potiveste, in general, in orice locuinta. Capacitatea este de 9000 BTU, ceea ce inseamna ca nu este un aparat foarte puternic, dar este un aparat care indeplineste necesitatiile unei familii.

Filtrul cu nanoplatina
si filtrul cu enzime sunt incoporate in aparatul de aer conditionat pentru neutralizarea bacteriilor, a virusilor, dar si a mirosurilor greu de suportat. In felul acesta, aerul este unul curat si proaspat interiorul locuintei fiind locul ideal in care copiii isi pot petrece timpul liber atunci cand canicula isi spune cuvantul.

Este unul dintre produsele eficiente care se incadreaza in clasa energetica A+++ si care are un consum redus de energie electrica. Factura va ramane in parametri normali chiar daca aparatul este folosit in permanenta.

Pentru cei mici, prezenta functiei de dezumidificare este benefica. In timpul comunismului bunicii puneau un vas cu apa in incapere pentru a regla nivelul de umiditate in locuinta. In prezent avansul tehnologic este cel care simplifica lucrurile si chiar viata utilizatorului prin simpla accesare a unui buton.

Functia speciala Sleep Mood, Timer sau autopurificare sunt unele dintre cele mai importante pentru ca transforma aparatul de aer conditionat intr-un aparat de top care se adreseaza persoanelor cu un anumit statut social.

Acesta este motivul pentru care Mitsubishi a pus accent pe functia de auto-restart. In cazul unei intreruperi cu energie electrica, aparatul isi reia activitatea fara nicio modificare si fara sa fie restartat asa cum se intampla in alte cazuri.

Pretul este cel care indeparteaza o serie de clienti care nu isi permit sa achizitioneze un astfel de model. Cu toate acestea, exista si alte aparate performante, dar mult mai ieftine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here