Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen Negru 12000 BTU-review

In ultima perioada, aspectul produselor electrocasnice a inceput sa fie tot mai important si sa castige tot mai mult teren in fata altor functii. Acesta este motivul pentru care aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen Negru este atat de bine vandut.

Are un design inovator, dar si o culoare inedita – negru – asa ca poate fi instalat in orice incapere, indiferent de stilul in care aceasta este decorata. Criteriul estetic a inceput sa fie la fel de important datorita faptului ca asigura o nota eleganta.

Merita achizitionat aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VEB Kirigamine Zen Negru?

Este un produs standard cu o capacitate de 12000BTU care se monteaza simplu si rapid in perete, reusind sa racoreasca in timp record orice incapere. De asemenea, are un consum redus de energie ceea ce inseamna ca factura de lumina nu se va modifica simtitor. Un astfel de aparat face automat parte din clasa energetica A+++ care presupune o economie de energie de pana la 70% fata de alte modele existente pe piata la ora actuala.

Designul este de o eleganta impecabila, aparatul avand un stil unic care merge combinat cu un continut tehnologic ridicat si performant, dar si cu functiile speciale pe care le detine. Culoarea negru este prima care atrage atentia si care transforma modelul de fata intr-un punct de atractie.

Aparatul de aer conditionat are rolul de a filtra aerul si de a asigura un mediu placut si curat utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care Mitsubishi a dotat modelul de fata cu filtru cu nanoplatina si filtru cu enzime care asigura eliminarea impuritatilor si impiedica aparitia problemelor respiratorii atat de frecvente in randul copiilor.

Pentru persoanele care vor sa aiba parte de un somn linistitor si odihnitor este mai mult decat utila functia de dezumidificare. Aceasta asigura un nivel constant al gradului de umiditate pentru un plus de confort.

Functia speciala Sleep Mode este cea care permite aparatului sa mentina o temperatura constanta in timpul noptii. In momentul in care aparatul a atins setarile prestabilite, acesta intra in standby pentru a avea parte de un consum redus.

Un dezavantaj poate fi considerat zgomotul unitatii interioare care atinge pana la 50db si care ii impiedica pe unii utilizatori sa monteze aparatul in dormitoare. Cu timpul insa acest mic disconfort dispare.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here