Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VES Kirigamine Zen Argintiu 12000 BTU – review

Unele dintre cele mai performante aparate de aer conditionat sunt fara doar si poate cele de la Mitsubishi, datorita faptului ca au garantia celor mai avansate tehnologii, dar si a unei calitati superioare altor modele existente pe piata la ora actuala.

Sunt niste produse performante, fiabile, dar mai ales rezistente, care, desi au un pret de achizitie ridicat, merita investitia dovedindu-se a fi o alegere inspirata.

Avantajele aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-EF35VES

Mitsubishi Electric MSZ-EF35VES are un design extrem de elegant, dar si o culoare inediata, motiv pentru care se potriveste in orice locuinta. Stilul unic este perfect combinat cu tehnologia si cu performanta transformandu-l intr-un aparat de top care atrage privirile si care trebuie achizitionat.

Capacitatea de racire este de 12000 BTU ceea ce inseamna ca este perfecta pentru uz rezidential. Asigura temperatura optima pentru o suprafata acoperita de pana la 30m2, reusind sa racoreasca intr-un timp record intreaga locuinta. Este ideal pentru spatiile potrivite ca si dimensiuni pentru a putea sa faca fata cu brio si pentru a satisface necesitatile unei familii.

Este dotat cu un filtru cu nanoplatina si cu unul cu enzime care neutralizeaza bacteriile si care elimina impuritatiile din aer. In felul acesta, sanatatea utilizatorilor este protejata, iar alegiile sau problemele respiratorii nu mai reprezinta un motiv de ingrijorare. Copiii se pot juca in liniste in camera si pot respira un aer proaspat si curat exact ca in mijlocul naturii.

De asemenea, detine si functia de dezumidificare care asigura un nivel optim al umiditatii pentru un somn linistit si odihnitor. Cei mai multi oameni acuza dimineata dureri in gat sau iritatii ale ochilor, aspecte care deranjeaza si creaza un disconfort vizibil. Noul model Mitubishi are grija de sanatatea utilizatorilor si le ofera confortul de care au nevoie.

La fel ca alte aparate de aer conditionat performante si modelul de fata are o serie de functii speciale precum Timer, Purificare sau Mod Economic. Avansul tehnologic, precum si inovatiile in domeniu a facut posibila incorporarea celor mai interesante, dar si utile functii climatice.

In plus, dispune si de un compresor de tip Inverter care asigura o temperatura constanta in locuinta indiferent de perioada zilei, dar si un consum redus de energie electrica.

Un dezavantaj poate fi considerat nivelul zgomotului unitatii interioare care atinge 42 dB. La prima vedere poate cauza un disconfort, insa dupa o utilizare indelungata senzatia dispare, iar avantajele aparatului de aer conditionat sunt cele care primeaza.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here