Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE Kirigamine Hara Zubadan – pareri si review

Mitsubishi este una dintre cele mai cunoascute firme atat la nivel national, cat si la nivel international acesta fiind motivul pentru care produsele sale sunt unele dintre cele mai apreciate, dar si cele mai vandute in magazinele de specialitate. Masini de spalat, combine frigorifice sau aparate de aer conditionat, toate sunt indispensabile unei locuinte si sunt niste produse performante care aduc un plus in viata utilizatorilor si asigura un consum mic de energie.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH35VE Kirigamine Hara Zubadan
Eficienta energetica maxima este considerata A+++, iar modelul de fata se incadreaza in aceasta clasa ceea ce inseamna ca este un produs extraordinar care se ridica la cele mai inalte standarde de execelenta si care reprezinta performanta desavarsita.

Are o capacitate de 12000 BTU si acopera o suprafata acoperita de 35 m2 ceea ce inseamna ca este destinat exclusiv unui uz rezidential. Cu toate acestea are un consum redus de energie care se materializeaza in facturi cu preturi modice pentru energie electrica.

Vine dotat cu tot felul de filtre care asigura eliminarea in totalitate a prafului, a bacteriilor, dar si a mirosurilor neplacute care pot aparea. In felul acesta, aerul este in permanenta curat si sanatos, iar membrii familiei se pot bucura de dupa amiezi relaxante in fata televizorului. Copiii sunt cei care vor simti cel mai bine aceasta diferente intrucat se vor odihni mult mai bine si nu vor mai avea probleme cu alergiile.

Spre deosebire de alte modele care produc un zgomot infernal, noul model este unul silentios care nu deranjeaza putand fi utilizat chiar si in timpul noptii fara nici cea mai mica problema. De asemenea, poate fi instalat si in camera copiilor, acestia putand sa isi desfasoare activitatile zilnice fara sa fie intrerupti.

Ceea ce atrage atentia si aduce un mare plus este compresorul Inverter care permite reglarea in mod constant a temperaturii din incapere. In timpul zilei pot aparea diverse variatii termice, iar acestea pot cauza un real disconfort daca nu sunt remediate in cel mai scurt timp.

Functia de dezumidificare
este si ea prezenta ceea ce asigura mentinerea unui nivel normal al umiditatii in intreaga locuinta. Chiar de la prima utilizare se vor simti diferentele, iar durerile in gat sau ochii iritati vor disparea in totalitate lasand locul unui somn linistit.

Vezi mai multe detalii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here