Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE Kirigamine Hara, Inverter – pareri si review

In perioada verii cele mai vandute aparate electrocasnice sunt fara doar si poate aparatele de aer conditionat. Sunt extrem de utile tinand cont ca temperaturile de afara ating cote alarmante, iar disconfortul termic este greu de suportat.

La locul de munca, in masina, in mall sau acasa, orice spatiu este dotat cu un astfel de aparat menit sa racoreasca atmosfera intr-un timp cat mai scurt. Exista multe modele care pot satisface orice preferinte, dar si multe branduri care au folosit avansul tehnologic pentru a produce aparate ultra performante.

Mitsubishi este una dintre cele mai cautate firme producatoare. Acesta este unul dintre motivele pentru care aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE Kirigamine Hara Inverter 18000 BTU/h se vinde atat de bine.

In plus, se incadreaza in clasa energetica A+++ ceea ce inseamna ca respecta normele europene de siguranta, dar si de calitate. De asemenea, aparatul are un consum redus de energie electrica. Acest aspect se traduce prin posibilitatea folosirii sale un timp cat mai indelungat fara ca factura de lumina sa prezinte mari modificari.

Dispune de un efect odorizant eficace care capteaza toata mirosurile neplacute si le elimina din incapere. Fie ca este vorba despre mirosurile din atmosfera sau de cele produse de animalele domestice, noul aparat este ideal pentru orice locuinta.

Functia detectare camera goala are capacitatea de a sesiza daca in camera se mai afla vreo persoana. In caz contrar, aparatul de aer conditionat trece pe modul consum redus reusind in doar o ora sa aiba un consum cu pana la 20% mai mic.

Are instalat un filtru anti-praf, dar si unul antibacterian care au rolul de a elimina praful din locuinta. Se stie ca prezenta microorganismelor sau a mucegaiului pot duce la dezvoltarea unor probleme respiratorii grave, asa ca Mitsubishi a tinut cont de acest aspect si a instalat cele mai performante filtre.

Pe langa functiile climatice clasice, are si functia de dezumidificare atat de necesara in cazul familiilor cu copii mici. Este perfecta pentru a mentine nivelul umiditatii in parametri normali ceea ce asigura un somn linistit si odihnitor.

Singurul dezavantaj al unui astfel de model este pretul foarte mare. Acesta insa este justificat prin numeroasele functii de care dispune si care usureaza viata utilizatorilor.

Asadar, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE Kirigamine Hara Inverter 18000 BTU/h, este un produs performant care merita achizitionat.

Vezi mai multe detalii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here