Aparat de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter, 9000 BTU – pareri si review

Perioada nuntilor a sosit, iar cadourile oferite tinerilor casatoriti ridica mari probleme. Invitatii pierd mereu timp colindand magazinele in cautarea celor mai inspirate alegeri care sa starneasca admiratia, dar sa se dovedeasca si utile. In ultimul timp, se pune foarte mult accentul pe produsele electrocasnice. Acestea sunt necesare fiecarui cuplu care decide sa inceapa o viata impreuna. Fie ca vorbim despre masini de spalat, combine frigorifice sau aparate de aer conditionat, toate sunt mai mult decat folositoare.

Aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter 9000 se poate dovedi o alegere inspirata si practica. Este un model compact si elegant care se potriveste de minune in orice locuinta si care poate fi amplasat in orice loc. Dispune de linii simple si curate care sunt in perfecta armonie cu orice timp de mobila.

Avantajele Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter 9000
Tehnologia DC Inverter asigura viteza compresorului pentru o mai buna functionare, dar si pentru o economie energetica. Sistemul de climatizare atinge temperatura setata si mentine nivelul fara variatii sesizabile si deranjante.

Se potriveste intr-o locuinta micuta si cocheta, speciala pentru un cuplu tanar si dinamic. Suprafata ocupata este de 25m2 ceea ce inseamna ca reuseste sa faca fata cu brio si sa raceasca intreaga casa in timp util.

Aparatul de aer conditionat vine dotat cu filtru anti-alergic si antibacterian. Sanatatea membrilor familiei este cea mai importanta, asa ca aerul este in permanenta filtrat pentru o atmosfera mereu proaspata si sanatoasa. Nu mai exista riscul aparitiei alergiilor sau a bolilor pulmonare si, in special, a astmului bronsic.

De asemenea, are incorporata si functia Auto-curatare care ii permite sa faca singur curatarea interioara pentru a elimina orice urma de praf. In felul acesta, locatarii se pot bucura de un aer lipsit de bacterii si de microorganisme daunatoare.

Dispune de functia Auto-diagnoza care ii permite sa se opreasca in momentul in care sesizeaza orice defectiune tehnica. Afisajul electronic este cel care anunta aparitia unei probleme prin simbolul „CE”. In felul acesta, proprietarii pot remedia micile defectiuni in timp util fara ca motorul sa aiba de suferit.

Dezavantaje Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter 9000
In cazul acestui tip de aparat conditionat nu se poate vorbi despre dezavantaje tehnice, insa un inconvenient il constituie faptul ca nu are inclus si kitul de montaj. Asa ca trebuie sa se apeleze la un specialist care are ustentile necesare pentru a fixa aparatul in perete si pentru a-l face functional.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Mitsubishi MSZ-HJ25 Inverter este un produs electrocasnic util intr-o casa noua, unor tineri care decid sa isi cladeasca o viata impreuna.

Vezi mai multe informatii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here