Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 + 12000 BTU, Vivax ACP-27COFM79AERI 2x ACP-09CIFM25AERI + ACP-12CIFM35AERI – review

Un aparat de aer conditionat Multisplit Vivax ar fi visul oricarui utilizator care pune accent pe confortul din casa si din viata lui. Varianta multisplit inseamna ca poate fi instalat in doua incaperi, astfel incat se preteaza si locuintelor mai mari, sau chiar unei cladiri comerciale. Cu numeroase functii moderne, acest dispozitiv se dovedeste de un real ajutor familiilor pentru care confortul este foarte important.

Avantaje aparat de aer conditionat Vivax multisplit

In primul rand, trebuie mentionat faptul ca acest echipament de tip multisplit este proiectat si fabricat pentru UE si intruneste standardele inalte cerute de normele in vigoare. Clasa energetica A++ semnifica o economie importanta la facturile de energie electrica, iar eficienta marita este un prim criteriu de alegere a acestui minunat dispozitiv.

Se poate vorbi de prezenta unui ionizator ce purifica si curateste aerul, de capacitatea de autodiagnoza si de autodetectia pierderii de refrigerant, ceea ce inseamna ca aparatul este proiectat sa arate utilizatorilor cand ceva este in neregula.

De asemenea, are un sistem turbo de ventilare si o functie de dezghetare inteligenta, dar si 12 trepte de viteza. Functia I feel permite aparatului sa isi seteze singur temperatura in functie de temperatura transmisa prin intermediul senzorului telecomenzii catre unitatea interioara.

Produsul are posibilitatea de a elimina condens stanga – dreapta si are un display digital excelent. Mai mult decat atat, isi face auto curatarea si tehnologia DC Inverter permite functionarea aparatului si la temperaturi extreme.

Este un aparat multi-split de utilizare rezidentiala si comerciala, ce se monteaza pe perete, acopera suprafete de pana la 30 de meti patrati si merge perfect pe racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie, folosind agentul de racire modern de tipul R 410 A. Din pacate, nu beneficiaza de tehnologia Wi Fi, iar utilizatorii nu pot controla unitatea interna de pe telefon sau de pe tableta. Iar pretul este mult prea mare pentru oamenii de rand, care lucreaza pe salarii minime sau chiar medii si au si alte cheltuieli lunare.

Dar exceptand acest mic dezavantaj, toate celelalte caracteristici ajuta cumparatorii sa isi faca o idee despre ceea ce ofera modernul aparat de climatizare multi-split Vivax si cat de usoara si confortabila ar fi viata cu un astfel de echipament in casa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here