Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 BTU, Vivax ACP-18COFM50AERI – review

Vivax este o marca din ce in ce mai cunoscuta si apreciata pe piata din tara noastra, in domeniul aparatelor de climatizare. Si cum din ce in ce mai multi oameni, la nivel global, simt nevoia de a investi intr-un astfel de aparat si beneficiile oferite trebuie sa fie la inaltimea asteptarilor. Modelul multisplit Vivax vine cu capacitatea de autodiagnoza, autocuratare, cu o garantie destul de mare, cu un timer de 24 de ore si cu filtre ce contribuie la mentinerea sanatatii utilizatorilor.

Avantaje si caracteristici aparat de aer conditionat multisplit Vivax

Multisplit este un termen ce trebuie luat in considerare de orice potential cumparator, deoarece semnifica faptul ca acel aparat de aer conditionat poate fi montat in mai multe incaperi, ceea ce il face ideal pentru case mari, apartamente cu 3 sau 4 camere sau chiar cladiri comerciale, hoteluri, pensiuni etc.

Fiecare merita sa se simta respectat si confortabil in camera sa, iar acest aparat ofera posibilitatea fiecarui membru al familiei sa isi seteze temperatura perfecta in camera sa, printr-o simpla apasare de buton. Aparatul este usor de folosit, nu consuma mult pentru ca este inclus in clasa de eficienta energetica A++ si este ideal atat pe timp de iarna cat si pe timp de vara.

Functia moderna I feel ajuta aparatul sa isi ajusteze debitul si temperatura aerului vehiculat prin intermediul unui senzor incorporat in telecomanda. Ionizatorul purifica aerul, iar filtrul suplimentar Cold Catalyst asigura o functionare sanatoasa si eficienta.

In standby, acest echipament nu consuma mai mult de 1 watt, insa functia turbo de ventilare asigura o racire si o ventilatie completa a camerei in mai putin de cinci minute. Aparatul are 12 trepte de viteza, are functia de dezghetare inteligenta, posibilitatea eliminarii condensului stanga – dreapta si un display digital minunat.

Insa pretul nu este tocmai avantajos pentru persoanele de rand care vor sa isi sporeasca nivelul de confort si conditiile de trai. Dar per total, produsul se incadreaza in standardele actuale, in cerintele utilizatorilor exigenti, care stiu ce vor de la un aparat de climatizare bun si care au un spatiu de locuit sau de lucru extins si vor ca toata lumea sa fie multumita si aerul proaspat, atat cald cat si rece, sa se resimta in toate incaperile importante.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here