Aparat de aer conditionat Multisplit 2×12000 BTU Vivax ACP-18COFM50AERI 2 x ACP-12CIFM35AERI

Marca Vivax este din ce in ce mai recunoscuta si mai apreciata de catre utilizatorii romani de aparate de aer conditionat. Acesti producatori pun mare accent pe calitate si confort si pe fiabilitate! De asemenea, produsele sunt indreptate catre nevoile omului de a resimti caldura pe timp de iarna, racoare pe timp de vara si de a avea un consum cat mai mic. Modelul Vivax de aparat de aer conditionat multisplit este ideal chiar si pentru cei mai pretentiosi utilizatori.

Avantaje aparat de aer conditionat Vivax

In primul rand, acest model de echipament de climatizare se dovedeste a fi inteligent si foarte bine gandit pentru a face fata cu brio tuturor necesitatilor corpului uman. Asadar, se poate vorbi de o tehnologie de ultima ora si de o eficienta marita a aparatelor de aer conditionat special fabricate pentru Uniunea Europeana. Acestea intrunesc cele mai ridicate standarde cerute de normele in vigoare.

Mai mult decat atat, functia I feel este destul de noua pentru utilizatori si putin probabil sa fi existat persoane care sa se astepte ca telecomanda sa aiba incorporat un senzor care sa transmita temperatura resimtita in incapere, astfel incat unitatea sa isi stabileasca apoi propriul ritm de functionare.

Eficienta este marita, iar functia de ionizare asigura utilizatorilor un aer proaspat si curat in incaperi. Cu capacitatea de autodiagnoza si autodetectie pierdere refrigerant, nu este deloc greu ca utilizatorii sa ii dea seama ca ceva este in neregula cu aparatul de aer conditionat.

Cu o functie pentru dezghetare inteligenta si 12 trepte de vitez, posibilitatea de eliminare a condensului stanga-drepta si un display digital, aparatul are un regim de functionare cuprins intre temperaturile de -20 pana la 50 de grade Celsius.

Poate fi folosit pentru uz rezidential sau comercial, pentru ca este un produs multi-split, acopera o suprafata de pana la 35 de metri patrati si are o capacitate de 12 000 BTU. De asemeea, compresorul este tip Inverter si filtrele sunt eficiente pentru eliminarea prafului, bacteriilor si mucegaiului.

Un dispozitiv eficient dar si foarte silentios, ce functioneaza atat pe modulul racire cat si pe incalzire, ventilatie si dezumidificare, acesta folosete noul tip de agent de racire R 410 A, foarte prietenos cu mediul si utilizatorul.

Ceea ce este mai putin avantajos este pretul, destul de piperat in comparatie salariile mici ale romanilor. Insa clasa energetica este cea care compenseaza acest dezavantaj, pentru ca in facturile de energie electrica nu se va simti consumul aparatului de aer conditionat.

Cumpara produsul de pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here