Aparat de aer conditionat Zephir, MI-24SCO5 24000 BTU – pareri si review

Aparatele de aer conditionat destinate spatiilor comerciale au o capacitate generala mai mare si reusesc sa acopere o suprafata intinsa. Acesta este si cazul modelului Zephir, MI-24SCO5 destinat exclusiv uzului rezidential. Dispune de o serie de caracteristici, acestea avand rolul de a oferi un confort sporit si de a transforma produsul intr-unul performant care merita achizitionat pentru ca reuseste sa indeplineasca toate nevoile utilizatorilor.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Zephir, MI-24SCO5

Este un aparat standard, optim pentru o suprafata acoperita de pana la 90m2, ceea ce inseamna ca poate racori intr-un interval relativ scurt un spatiu destul de mare. Dispune de o dubla functie climatica, motiv pentru care poate fi utilizat cu succes chiar si in timpul iernii, desi temperaturile risca sa scada pana la -15 grade.

Este dotat cu un filtru anti-praf si un filtru cold catalist pentru un confort sporit si pentru un mediu curat si sanatos. Praful si impuritatiile sunt eliminate, la fel si bacteriile si virusii, lasand locul aerului proaspat indiferent de perioada zilei.

Compresorul de tip Inverter este nelipsit, fapt ce asigura mentinerea unei temperaturi constante, dar si adaptarea eficienta a fluxului de aer continuu. De asemenea, consumul de energie este unul scazut in raport cu alte aparate de aer conditionat. Acest lucru este sustinut si de incadrarea in clasa energetica A++ care genereaza la sfarsitul lunii facturi electrice rezonabile.

Similar altor aparatele de aer conditionat destinate uzului rezidential, modelul de fata detine o serie de functii speciale foarte utile, precum Turbo sau Auto-restart. Cea din urma este indispensabila mai ales in cazul caderilor de tensiune. Dupa repornirea curentului, aparatul de aer conditionat isi reia activitatea, setarile climatice ramanand intacte.

Nivelul de zgomot al unitatii interioare este de 43 dB, ceea ce nu cauzeaza un disconfort tinand cont ca este vorba despre un aparat instalat intr-un spatiu comercial, acolo unde galagia este la ea acasa.

Un dezavantaj poate fi considerat pretul destul de ridicat, dar tinand cont ca aparatul este unul performant dotat cu o serie de caracteristici, investitia se dovedeste a fi una rentabila si profitabila.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here