Aparat de aer conditionat Multisplit 3x 12000 BTU, Vivax ACP-27COFM79AERI – pareri si review

Caldura da mari batai de cap celor care stau la bloc, asa ca oamenii incearca sa foloseasca tot felul de aparate care sa le asigure un minim de confort si o atmosfera racoroasa si placuta. De la ventilatoare si pana la aparate de aer conditionat, toate sunt utile si atat de necesare. Cele mai bine vandute sunt aparatele fixe care se monteaza in perete, acestea putand fi folosite si pe timpul iernii pentru a incalzi incaperea. Produsele Vivax au reusit intr-un timp foarte scurt sa se impuna pe piata si sa castige tot mai multi adepti.


Avantajele unui aparat de aer conditionat Multisplit 3x 12000 BTU/h, Vivax

Este unul dintre cele mai performante modele, avand un design care atrage toate privirile si care se integreaza perfect in orice locuinta. Vorbim despre un produs de top, foarte eficient, dar mai ales rezistent care se dovedeste a fi o investitie extrem de sigura.

Are capacitatea de a regla temperatura in mod constant gratie sistemului Inverter fiind un produs destinat tuturor grupelor de varsta, de la pitici si pana la bunici. Acestia, in special, au nevoie de un confort sporit si de o atmosfera placuta fara prea mari variatiuni termice.

Aparatul este dotat cu filtre anti-praf care ajuta la eliminarea tuturor impuritatilor din aer si asigura o atmosfera placuta si curata exact ca in mijlocul naturii. Oamenii sunt predispusi la aparitia alergiilor, motiv pentru care Vivax foloseste functia de autocuratare ceea ce permite aparatului sa isi curete interiorul unitatii fara niciun efort din partea utilizatorului.

Consumul este cel care sperie majoritatea oamenilor, asa ca incadrarea modelului in clasa energetica A++ reprezinta un mare plus. Este motivul pentru care aparatul consuma cu pana la 40% mai putin fata de alte produse existente pe piata la ora actuala.

Aparatul de aer conditionat vine dotat si cu protectie anti-inghet ceea ce ii permite utilizarea chiar si in timpul iernii. Poate fi folosit fara nici cea mai mica problema chiar daca afara sunt pana la -15 grade. Toate aceste avantaje transforma produsul Vivax intr-unul de top care reuseste sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi si sa creeze un confort mult peste medie datorita tehnologiei incorporate.

Dezavantajul il constituie insa pretul mult prea ridicat care nu este accesibil tuturor clientilor. Cu toate acestea este un produs care merita achizitionat si care se dovedeste a fi o investitie sigura.

Vezi mai multe detalii!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here