Aparat de aer conditionat Multisplit 3x 9000 BTU, Vivax ACP-27COFM79AERI – review

Omul fericit este acela care se intoarce acasa si gaseste o atmosfera placuta, armonie in familie, o temperatura adecvata, in functie de anotimp si multe alte lucruri importante pe langa aceste necesitati. Iar pentru toate aceste lucruri, este nevoie de investitii serioase in aparate de aer conditionat. Un model sofisticat si multisplit, pentru case mari sau pentru cladiri comerciale, set modelul Vivax 3 x 9000 BTU, cu numeroase functii moderne si utile.

Puncte forte aparat de climatizare Vivax Multisplit

Cu siguranta aparatul de aer conditionat nu este chiar atat de usor de ales. Este nevoie de multa rabdare si de parcurgerea tuturor caracteristicilor unuia sau mai multor produse, inainte de a lua decizia finala. Modelul Vivax multisplit este incadrat in clasa energetica A++, are capacitatea de autodiagnoza si autocuratare si poate intra chiar si in modul Sleep, pentru nopti mai linistite, la temperaturi adecvate si cu o functionare silentioasa.

In fond, silentiozitatea este cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine aceste aparate de aer conditionat, dar si performanta. Acestea isi fac treaba in fiecare camera in care sunt montate, racesc foarte bine sau incalzesc atmosfera, cu aer curat, gratie ionizaorului. Aerul este lipsit de praf, de bacterii sau de mucegaiuri pentru ca aparatul are filtre anti-praf si cold catalyst.

Aparatul merge atat pe functia de racire si incalzire, cat si pe dezumidificare si ventilatie, isi poate da un auto-restart, pornind de la setarile anterioare, poate fi setat pe o perioada de 24 de ore sa se opreasca si sa porneasca la anumite intervale de timp.

Acopera o suprafata de 25 de metri patrati si are chiar si kitul de instalare inclus. Poate fi montat cu succes oriunde si are un design elegant si frumos. Insa pretul cam sperie cumparatorii care, fara sa tina cont de avantajele unui asemenea dispozitiv, se grabesc sa traga concluzii pripite ca este prea costisitor pentru bugetul pe care il pot aloca.

Este bine ca potentialii cumparatori sa ia in calcul toate beneficiile pe care le aduce o asemenea achizitie si sa mizeze pe faptul ca pe viitor, vor beneficia de tot confortul de care acum duc lipsa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here