Aparat de aer conditionat Multisplit 9000 + 12000 BTU Vivax ACP-18COFM50AERI – pareri si review

In general, oameni aleg sa isi cumpere produsele electrocasnice ieftine pentru ca nu isi permit sa cheltuie sume impresionante. Bugetul este unul limitat, asa ca se rezuma doar la acele aparate care indeplinesc criteriul financiar. Din pacate, din punct de vedere calitativ acestea sunt cu mult sub produsele de top care au revolutionat piata si care au incorporate functii inovatoare. Un astfel de aparat este modelul Vivax Multisplit 9000 + 12000 BTU/h care se dovedeste a fi un produs ultra performant care satisface orice preferinta in materie de gadgeturi. Pretul este mai mare, insa raportul calitate-pret este unul echitabil, fiind un produs care merita achizitionat.

De ce aleg cumparatorii aparatul de aer conditionat Vivax?

Modelul Multisplit 9000 + 12000 BTU/h se adreseaza persoanelor instarite care isi permit un aparat de top si care vor sa beneficieze de toate avantajele pe care acesta le poate oferi. Are caracteristici speciale care reusesc sa filtreze aerul si sa ofere o atmosfera curata si placuta asemanatoare cu cea din mijlocul padurilor.

In ciuda capacitatii sale de 1200BTU care reuseste sa acopere o suprafata de pana la 50 m2 este un produs care are un consum redus de energie electrica gratie incadrarii sale in clasa energetica A++. Mai mult decat atat este construit in conformitate cu normele europene in vigoare fiind un produs a carui excelenta este garantata.

De asemenea, are un consum de 1 Watt in standby ceea ce reprezinta un punct forte pentru potentialii cumparatori. Acest model reuseste sa asigure o temperatura constanta, inclusiv pe timpul noptii cand organismul sufera modificari termice. In felul acesta, confortul este asigura si nu sunt sesizate variatii ale temperaturii.

Una dintre cele mai importante functii este cea de autodiagnoza care ii permite aparatului sa se opreasca in momentul in care sesizeaza chiar si cea mai mica problema. Doar asa compresorul este protejat, iar utilizatorul este anuntat ca exista o defectiune tehnica ce trebuie rezolvata in cel mai scurt timp.

Sunt clienti care se plang ca aparatele de aer conditionat pot deranja somnul in timpul noptii din cauza zgomotului pe care il produc. Acesta este motivul pentru care Vivax a dezvoltat o functie de silentiozitate atat de necesara utilizatorilor.

Lipsa unui kit de instalare poate reprezenta un minus pentru anumiti clienti, insa avantajele sunt mult prea numeroase pentru a fi sterse cu buretele.

Vezi pretul produsului pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here