Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 2x 9000 + 3x 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Unele dintre cele mai bine vandute aparate electrocasnice in timpul verii sunt, fara doar si poate, aparatele de aer conditionat. Temperaturile ridicate ii determina pe oameni sa aleaga modelele preferate pentru un plus de racoare si confort in interiorul locuintei.

In functie de buget exista o serie de firme producatoare care ofera unele dintre cele mai performante produse ce asigura un consum mic si sunt calitative si fiabile. Oricare alegere se dovedeste a fi o investitie sigura si profitabila.Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 2x 9000 + 3x 12000 BTU/h, Vivax

Avantajele aparatului de aer conditionat Multisplit R-Design 2x 9000 + 3x 12000 BTU/h, Vivax

Aparatul dispune de tehnologia DC-Inverter ceea ce reprezinta o inovatie in domeniu. Compresorul este cel care permite mentinerea unei temperaturi constante in locuinta, indiferent de momentul zilei. Turatiile variabile, dar si un nivel al zgomotului de doar 20 dB transforma modelul de fata intr-unul dintre cele mai apreciate aparate de aer conditionat.

Cu o capacitate de 18000 BTU si o suprafata acoperita de 50 m2, aparatul reuseste sa indeplineasca necesitatile unei familii si sa se integreze perfect in imaginea de ansamblu a incaperii. Este un produs standard cu un design simplu si elegant care se poate monta cu usurinta in orice incapere.

Este dotat cu filtre anti-praf care elimina impuritatile si care lasa in urma un aer proaspat si curat. Copiii, in special, trebuie sa traiasca intr-un mediu lipsit de mizerie si de bacterii asa ca filtrul bio reuseste sa faca o treaba excelenta, avand grija de sanatatea lor. Mai mult decat atat, prezenta functie de dezumidificare este cea care asigura un nivel optim al umiditatii in locuinta ceea ce aduce beneficii majore mai ales in timpul somnului.

Functiile speciale
au rolul de a simplifica viata utilizatorilor. Unele dintre cele mai apreciate sunt functia de Autocuratare, functia de Autodiagnoza, dar si Sleep Mode care permite aparatului de aee conditionat sa intre in standby in momentul in care temperatura setata este atinsa. De asemenea, functia de Autodetectie scurgeri freon protejeaza compresorul si anunta utilizatorul de exista unei probleme care trebuie remediata in cel mai scurt timp posibil.

Singurul dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare. Din acest motiv, utilizatorii sunt nevoiti sa apeleze la o firma specializata care percepe o taxa suplimentara pentru montarea aparatului in mod corespunzator in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here