Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 3x 12000 + 9000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Cumpararea oricarui model de aparat de aer conditionat Vivax reprezinta cea mai inteleapta decizie din toate punctele de vedere. Firma producatoare este recunoscuta la nivel international ceea ce reprezinta o garantie a calitatii si excelentei. Alegerea unui model multisplit s-a dovedit a fi extrem de avantajoasa pentru cei care vor sa aiba parte de confort in majoritatea incaperilor din locuinta. In ciuda faptului ca pretul este unul ridicat, avantajele sunt numeroase, asa ca investitia este sigura si profitabila.Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 3x 12000 + 9000 BTU/h, Vivax

Merita achizitionat modelul Multisplit R-Design 3x 12000 + 9000 BTU/h ?

Raspunsul este unul afirmativ datorita faptului ca aparatul respecta normele europene in vigoare si este extrem de performant, reusind sa satisfaca necesitatile tuturor clientilor. In plus, produsul este rezistent si fiabil ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru utilizatori.

Are o capacitate de 36000 BTU si este util pentru o suprafata acoperita de 120 m2, fiind format din 4 unitati interioare. In ciuda acestor caracteristici este un produs care are un consum redus de energie, fapt demonstrat si de incadrarea sa in clasa energetica A++. Aparatul poate fi folosit fara nicio problema o perioada indelungata de timp fara sa existe riscul cresterii facturii de curent.

Are un design simplu si elegant, motiv pentru care se poate instala cu usurinta in orice incapere pentru un plus de stil si rafinament. Dimensiunile sunt compacte, motiv pentru care unitatea exterioara se poate amplasa rapid fara sa ocupe o suprafata prea mare.

Produsele Vivax
sunt dotate cu o serie de functii speciale care au rolul de a simplifica viata utilizatorilor si de a transforma produsele intr-unele calitative. Printre acestea se numara Autodiagnoza, Autocuratarea, dar si functia I Feel care se foloseste de un senzor din interiorul telecomenzii pentru a transmite date unitatii centrale. In felul acesta, aparatul reuseste sa mentina o temperatura constanta in orice moment al zilei, ceea ce ofera un plus de confort.

Modelul de fata este unul silentios avand un nivel al zgomotului unitatii interioare de doar 24 dB. Acesta este motivul pentru care tot mai mai multi oameni decid sa il monteze chiar si in dormitor. Somnul va fi unul linistit si odihnitor, iar sanatatea utilizatorii va fi mereu protejata.

Un dezavantaj major il reprezinta lipsa unui kit de instalare. Acesta este motivul pentru care este nevoie de angajarea unei firme specializate care sa monteze aparatul in mod corespunzator in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here