Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 3x 9000 + 2x 12000 BTU/h, Vivax, Inverter – review

Aparatele de aer conditionat performante au ajuns sa fie tot mai cautate de clientii care vor sa aiba parte de calitate si fiabiliate. Desi preturile de achizitie sunt unele destul de ridicate, avantajele folosirii unor astfel de produse simplifica viata utilizatorilor dovedindu-se a fi adevarate investitii.

Sistemele de climatizare multisplit sunt unele dintre cele mai avantajoase in special pentru cei care detin locuinte spatioase si care cauta un produs capabil sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei.Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 3x 9000 + 2x 12000 BTU/h, Vivax, Inverter

Avantajele modelului Multisplit R-Design 3x 9000 + 2x 12000 BTU

Este un produs performant dotat cu o serie de functii speciale care il transforma intr-un produs de top. De exemplu, functia I feel utilizeaza un senzor incorporat in telecomanda care simte si transmite temperatura unitatii interioare. In felul acesta, aparatul reuseste sa mentina un nivel constant al temperaturii prin ajustarea debitului aerului ceea ce asigura un confort sporit utilizatorilor.

Toate produsele Vivax respecta normele europene in vigoare fiind proiectate in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta si execelenta in domeniu. Modelul de fata se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce asigura un consum redus de energie si o factura de lumina care nu va atinge cote alarmante.

Aparatul este dotat cu un filtrul cold catalyst care are rolul de a filtra aerul si de asigura un climat proaspta si racoros atat de necesar dupa o zi obositoare la birou. Se stie ca toti copiii sunt predispusi la aparitia alergiilor sau a problemelor respiratorii, asa ca au nevoie sa respire un aer curat si sa se joace intr-o atmosfera sigura pentru sanatatea lor.

Un mare avantaj il reprezinta faptul ca aparatul are un nivel scazut al zgomotului unitatii interioare. Acesta este motivul pentru care tot mai multi oameni decid sa il foloseasca si in timpul noptii pentru un plus de confort.

Modelul de fata este format din 5 unitati interioare cu o capacitate generala de racire de 42000 BTU si o suprafata acoperita de 170 m2 fiind un produs ideal pentru uz rezidential. In plus, are un design simplu care permite instalarea in orice incapere.

Lipsa unui kit de instalare reprezinta un real dezavantaj. Utilizatorii sunt nevoiti sa angajeze o firma specializata care sa monteze aparatul. Costurile unei astfel de operatiuni sunt suportate in intregime de catre clienti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here