Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 4x 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Tot mai multi oameni isi doresc sa monteze aparate de aer conditionat in mai multe incaperi din locuinta pentru a racori intr-un timp record, dar si pentru a satisface nevoile tuturor membrilor familiei.

Aparatele multi-split reprezinta alegerea perfecta datorita faptului ca sunt formate din mai multe unitati interioare a caror capacitate pot varia si se pot gasi sub diverse combinatii. De exemplu, Vivax este unul dintre cele mai cunoscute branduri care se ocupa de producerea si distribuirea unor aparate performante si calitative.


Merita cumparat aparatul de aer conditionat Multisplit R-Design 4x 12000 BTU/h

Functiile speciale sunt cele care transforma modelul de fata intr-unul dintre cele mai performante aparate de aer conditionat. Acesta are rolul de a simplifica viata utilizatorului si de a-i oferi confortul mult visat.

Are o capacitat de 36000 BTU si este optim pentru o suprafata acoperita de 120 m2, ceea ce inseamna ca este un produs standard care se monteaza in perete si care este destinat unui uz rezidential. Mai mult decat atat are un design simplu si elegant ceea ce permite montarea in orice incapere fara nici cea mai mica problema.

Modelul de fata este dotat si cu un programator 24 de ore care poate fi setat in functie de preferintele fiecarui utilizator, astfel ca aparatul poate porni automat in fiecare zi la orele setate. Este o functie mai mult decat utila pentru cei care muncesc mult si care vor sa gaseasca acasa o atmosfera placuta si racoroasa atunci cand se intorc de la birou. Nimic nu este mai placut si mai relaxant decat petrecerea unor momente de liniste in confortul propriului camin dupa o zi agitata.

Filtrul cold catalyst este cel care elimina impuritatile si care asigura un mediu placut desfasurarii activitatilor zilnice. Medicii specialisti recomanda parintilor sa isi fereasca bebelusii de expunerea la praf si bacteria pentru o viata sanatoasa si pentru o dezvoltare armonioasa. Acestia au nevoie sa respire un aer curat in orice moment al zilei.

Printre cele mai utile functii se numara functia I feel sau Autocuratare. Mai mult decat atat, functia Autodiagnoza este cea care protejeaza compresorul si cea care anunta utilizatorul in momentul in care apare o defectiune tehnica pentru a incerca sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil.

Un real dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare. Avand in vedere pretul de achizitie al aparatului de aer conditionat care este unul destul de ridicat, utilizatorul trebuie sa mai plateasca si o firma specializata care sa asigure montajul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here