Aparat de aer conditionat Multisplit R-Design 4x 9000 + 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Vivax este una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de aparate de aer conditionat la nivel european, motiv pentru care toate produsele sunt extrem de bine vandute, dar mai ales apreciate de catre toti cumparatori. Cei care vor sa aiba parte de aparate de aer conditionat performante, la preturi mai mult decat accesibile pot alege cu incredere unul dintre modele existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Multisplit R-Design 4x 9000 + 12000 BTU

Aparatul este un produs calitativ, rezistent si fiabil care respecta normele europene in vigoare si care asigura un consum redus datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A++. Acest lucru ii permite sa realizeze o economie de pana la 40% fata de alte aparate de aer conditionat. In plus, poate fi folosit o perioada indelungata de timp fara ca factura de lumina sa cunoasca modificari semnificative.

Are o capacitate de 42000 BTU, fiind ideal pentru un uz rezidentiala si reusind sa acopere o suprafata de pana la 170m2. Are un design elegant care se potriveste cu succes in orice incapere oferind un aer mult mai stilat locuintei.

Una dintre cele mai utile si cele mai inovative functii este considerata, fara doar si poate, functia de autodiagnoza. Aparatul are capacitatea de a proteja compresorul in fata unor defectiuni tehnice majore. In momentul in care este depistata o problema, aparatul se opreste automat, iar utilizatorul este anuntat ca trebuie sa intervina in cel mai scurt timp.

Prezenta filtrului cold catalist este unul dintre punctele forte ale aparatului de aer conditionat. Medicii alergologi ii sfatuiesc pe oameni sa se fereasca de praf pentru ca pot aparea diverse probleme respiratorii sau alergii. Copiii sunt insa cei mai predispusi, asa ca ei trebuie sa respire in permanenta un aer curat si proaspat. Mai mult decat atat functia de autocuratare elimina impuritatiile din interiorul unitatii interioare, anihileaza mirosurile neplacute lasand o atmosfera placuta si racoroasa.

Aparatul este dotat cu un compresor de tip inverter ceea ce reprezinta o inovatie in domeniu. Din acest motiv aparatul poate fi folosit chiar si in timpul iernii pentru a incalzi atunci cand nu exista alta mijloace alternative. Unitatea exterioara este protejata impotriva inghetului ceea ce inseamna ca noul model este unul performant.

Singurul dezavantaj major il reprezinta lipsa unui kit de instalare. Din aceasta cauza, utilizatorii apeleaza la serviciile unei firme specializate care monteaza aparatul in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here