Aparat de aer conditionat Multisplit V-Design 2x 9000 + 2x 12000 BTU/h, Vivax – pareri si review

Caldurile din timpul verii sunt insuportabile asa ca multi oameni aleg sa isi instaleze sisteme de climatizare pentru un plus de confort. Nu este nimic mai placut decat o atmofera racoroasa dupa o zi agitate la birou. Unele dintre cele mai apreciate aparate de aer conditionat sunt Vivax acestea dovedindu-se a fi rezistente si fiabile. In plus, respecta normele europene in vigoare ceea ce reprezinta o garantie in plus a calitatii.

Avantajele achizitionarii aparatului de aer conditionat Multisplit V-Design 2x 9000 + 2x 12000 BTU

Este un produs standard destinat unui uz rezidential care este format din 2 unitati cu o capacitate de racire de 9000 BTU si 2 unitati cu o capacitate de 12000 BTU, ceea ce inseamna ca reuseste sa acopere o suprafata de pana la 170 m2.

Acest model de aparat este ales de oamenii care vor sa aiba parte de un plus de confort si care sa racoreasca fiecare incapere in parte intr-un timp record. Marele avantaj este acela care are un consum redus de energie fapt datorat de incadrarea in clasa energetica A++. Spre deosebire alte modele existente pe piata, acesta reuseste sa economiseasca pana la 40% mai multa energie. La sfarsitul lunii, factura de lumina nu va inregistra modificari semnificative.

Are un design special datorita culorii negru potrivit pentru o locuinta moderna care este accesorizata dupa ultimele tendinte in moda. De asemenea, are dimensiuni compacte neocupand o suprafata mare.

Vivax au grija de sanatatea utilizatorilor motiv pentru care toate aparatele sunt dotate cu filtre de aer care elimina impuritatiile si care lasa o amosfera placuta pentru relaxare. Se stie ca bebelusii sunt predispusi la aparitia alergiilor sau a problemelor respiratorii asa ca au nevoie sa respire un aer curat si proaspat in orice moment al zilei.

Functiile speciale
au rolul de simplifica viata utilizatorilor si de a transforma un banal aparat de aer conditionat intr-un performant. Unele dintre cele mai apreciate functii sunt I feel, 3D Airflow, Autocuratare sau Autodiagnoza. De exemplu, functia de autodetectie scurgeri freon are capacitatea de a proteja compresorul impotriva pierderilor de freon.

Marele dezavantaj este lipsa functie de dezumidificare aceasta avand rolul de a regal nivelul umiitatii din locuinta pentru un somn lin si odihnitor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here